Οι 7 πιο shopaholics celebrities!


Οι 7 πιο shopaholics celebrities!

Διαβάστε αναλυτικά

Αμέτρητες οι γυναίκες που λατρεύουν τα ψώνια. “Ψωνίζω, άρα υπάρχω”, στηρίζουν. Η ομάδα του I Love Style σας παρουσιάζει αναλυτικά 7 celebrities που είναι εθισμένες στα ψώνια.

BRITNEY SPEARS

“Τα ψώνια με κάνουν να νιώθω καλύτερα”
Η πριγκίπισσα της pop έχει μια εκτιμώμενη Dhs565million στην τράπεζα και παραδέχεται ότι στα καταστήματα ξοδεύει πολλά. “Εγώ μπορεί να είμαι στα πατώματα και όταν πηγαίνω να αγοράσω καινούργια παπούτσια αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμη και αν είναι για το παρόν, εκείνη την στιγμή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι”, λέει. Της αρέσει πάρα πολύ τα Bebe, Armani Exchange και Abercrombie & Fitch.

JENNIFER LOPEZ

“Δεν έχω να καλέσω μια shopaholic τηλεφωνική γραμμή”
Η J-Lo είναι γνωστή για την αγοραστική δύναμη της. “Δεν έχω να καλέσω μια shopaholic τηλεφωνική γραμμή ή οτιδήποτε άλλο, αλλά εγώ σίγουρα απολαμβάνω τα ψώνια μου. Οι μεγαλύτερες υπερβολές μου είναι κατά πάσα πιθανότητα τα παπούτσια και τα ρούχα”.

BLAKE LIVELY

“Είμαι κυρία 50 ζευγαριών τζιν”
Η Blake είναι λάτρης των καταστημάτων. Το παράξενο μαζί της είναι ότι αντί της αλιείας με τράτες καταστημάτων από όμορφα φορέματα και σέξι παπούτσια, είναι πιο πιθανό να βρεθεί σε καταστήματα denim, για τις τελευταίες λέξεις της μόδας όσο αφορά τα τζιν παντελόνια. “Είμαι κυρία 50 ζευγαριών τζιν και τα αγοράζω πάντα ένα μέγεθος πιο μικρό”.
 

SARAH JESSICA PARKER

“Δεν είμαι περήφανη για την συνήθεια μου”
Το πάθος της Sarah Jessica Parker για τη μόδα τρέχει τόσο βαθιά που δεν την νοιάζει πόσα χρήματα ξοδεύει για παπούτσια ή πόσο κακό κάνει στα πόδια της. “Εργάζομαι τόσο σκληρά, γιατί να μην μπορώ να έχω ένα άλλο ζευγάρι από αυτά τα Μανόλο Μπλάνικ;” Υπολογίζεται ότι κατέχει 100 ζευγάρια παπούτσια τα οποία κυμαίνονται από Dhs1,100. “Νιώθω ότι μπορώ να τρέξω σε μαραθώνιο με τακούνια”, λέει. 

PARIS HILTON

“Ποτέ δεν φοράω τα ίδια ρούχα δύο φορές”
H Paris είναι πολύ καλός αγοραστής και σύμφωνα με πληροφορίες ξοδεύει κατά μέσο όρο 25 έως 30 ώρες την εβδομάδα για να αγοράζει ρούχα και αξεσουάρ. “Έχω μεγάλο θέματα με τους σχεδιαστές υποδημάτων”, λέει. “Όταν δοκιμάζω αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια από Guccis, YSLs, Manolos, ενώ φαίνονται ωραία, στα μεγάλα πόδια μου μοιάζουν με κλόουν.

LINDSAY LOHAN

“Οι δαπάνες μου από χέρι”
Η ηθοποιός που κάποτε ξεπέρασε τα Dhs70,000 σε 20 λεπτά κατάφερε να κρατήσει τις δαπάνες της στο σκοτάδι, μέχρι που καλούνται τηλεοπτικές κάμερες στο σπίτι της. Η κάμερα μας έχει αποκαλύψει ότι έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο που μετατράπηκε σε τεράστιο ντουλάπι παπουτσιών και άλλα δωμάτια γεμάτα ρούχα. Η άπληστης αγοραστής παραδέχεται ανοιχτά την εμμονή της και στηρίζει ότι, “εγώ θα έπρεπε να απαλλαγώ από κάποια πράγματα”, λέει.

VICTORIA BECKHAM

“Θέλω να κάνω ψώνια κάθε μέρα”
Η Victoria Beckham είναι πραγματικά η βασίλισσα των καταστημάτων. “Όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω σε κάθε χρώμα και στην συνέχεια αγοράζω παπούτσια και τσάντες σε κάθε χρώμα ώστε να ταιριάζουν. Είμαι σίγουρα shopaholic“, λέει.

Tags Shopaholics, celebrities, μόδα, shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0395 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2737 s // Total time: 3.3132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X