Collistar, Nero Sublime: Η δύναμη του μαύρου που φωτίχει, επιδιορθώνει και αποτοξινώνει


Collistar, Nero Sublime: Η δύναμη του μαύρου που φωτίχει, επιδιορθώνει και αποτοξινώνει

Μόνο στα φαρμακεία

Η Collistar μετά από έρευνα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα καινοτόμο, εξειδικευμένο προϊόν με εκπληκτικό μαύρο χρώμα, το οποίο εξαφανίζεται μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα και μετατρέπεται σε ένα "ενεργοποιητή λάμψης και νεότητας". Η φόρμουλα υψηλής τεχνολογίας και τα πολύτιμα συστατικά παρέχουν θεαματικά, κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. 

Υπάρχουν τρεις ειδικότητες, τρία ελιξίρια λάμψης και νεότητας που εξαφανίζονται με την επαφή στο δέρμα, αποκαλύπτοντας αμέσως τις ευεργετικότητες τους:
• SUBLIME BLACK PRECIOUS SERUM
• SUBLIME BLACK PRECIOUS CREAM
• SUBLIME BLACK PRECIOUS MASK

Τα προϊόντα περιέχουν εξαιρετικά αποτελεσματικά συγκεκριμένα δραστικά συστατικά που λειτουργούν ως ελιξίρια, όπως η προστασία και η ενυδάτωση του εκχυλίσματος της μαύρης ορχιδέας, η αναγέννηση και η σύσφιξη των βλαστοκυττάτων της λευκής γαρδένιας και η τόνωση και αναζωογόνηση του υδρολυμένου μαύρου μαργαριταριού.

Ενώ η απαλή και αισθησιακή υφή του ορού και της κρέμας αναμειγνύονται φυσικά με την επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος, μέρα με τη μέρα οι υψηλής τεχνολογίας φόρμουλες τους βελτιώνουν ορατά το δέρμα, αφήνοντας πίσω τους ένα λεπτό άρωμα από φρούτα και λουλούδια.

SUBLIME BLACK PRECIOUS SERUM - φωτίζει επιδιορθώνει και αποτοξινώνει
Αυτό είναι το ‘star product’ της σειράς χάρη στην εξαιρετική ικανότητα να απενεργοποιεί τη δυναμική λάμψης και νεότητας που έχει στο εσωτερικό της κάθε επιδερμίδα, αλλά αυτό τείνει να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ένα πραγματικό ελιξίριο λάμψης, φωτεινότητας και νεότητας, με άμεση δράση σύσφιξης για ένα πανέμορφο πρόσωπο. Μέρα με τη μέρα επιδιορθώνει, αποτοξινώνει και αναπλάθει τους ιστούς του δέρματος. Είναι τέλειο από μόνο του, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις υπόλοιπες κρέμες προσώπου Collistar. 

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται;
Πάντοτε, 365 ημέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε ηλικία και ανεξάρτητα από το τον τύπο δέρματος, όταν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια αναζωογονητική τόνωση. Η ισχυρή δράση του μπορεί να γίνει αισθητή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και εντείνεται με την καθημερινή χρήση, με εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικός από μόνος του, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλες τις κρέμες Collistar. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό για να βοηθήσετε στην απορρόφηση του. Τέλος πιέστε απαλά με τα δύο σας χέρια.

SUBLIME BLACK PRECIOUS CREAM - φωτίζει επιδιορθώνει και αποτοξινώνει
Πλούσια και βελούδινη κρέμα, η οποία δένει απόλυτα στο δέρμα, αφήνοντας το αμέσως εκπληκτικά φωτεινό. Με την καθημερινή χρήση, λειαίνει και ανασχηματίζει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες, επιδιορθώνει, συμπυκνώνει και συσφίγγει το δέρμα. € 68,90
Η SUBLIME BLACK PRECIOUS CREAM απενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος από μέσα, απελευθερώνοντας το δέρμα από τις τοξίνες που επιβραδύνουν τις  βιολογικές λειτουργίες του. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις εποχές του έτους και σε οποιαδήποτε ηλικία.

SUBLIME BLACK PRECIOUS MASK - φωτίζει επιδιορθώνει και αποτοξινώνει
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Όταν η ζωή γίνεται κουραστική με έντονους ρυθμούς, το πρώτο μέρος όπου επηρεάζεται είναι το πρόσωπο, το οποίο φαίνεται κουρασμένο και ταλαιπωρημένο.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ; Η στρατηγική μάσκα που μετά από μόλις 5 λεπτά αποβάλλει το στρες και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή.
Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά εφαρμογής για να πετύχετε ασύγκριτη, άμεση δράση ομορφιάς:

  • Αγνό και καθαρό δέρμα
  • Εξαιρετικά φωτεινή επιδερμίδα
  • Απαλή και ομοιογενή υφή
  • Lifting
  • Μείωση ρυτίδων και σημαδιών κούρασης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; Άμεσα και σταδιακά. Το δέρμα είναι αμέσως πιο καθαρό και πιο σαφές, με πιο βελούδινο τόνο, και η επιδερμίδα γίνεται εξαιρετικά φωτεινή. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόσωπο γίνεται πιο λείο και lifted, με λιγότερες ρυτίδες και σημάδια κόπωσης. Ακριβώς όπως το Sublime Black Precious Cream και Sublime Black Precious Serum, αυτή η μάσκα με την πλούσια αλλά πολύ απαλή υφή είναι ιδανική για όλο το χρόνο, για όλους του δέρματος τύπους και σε οποιαδήποτε ηλικία. Εφαρμόστε ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, κάνοντας απαλό μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε για 5 λεπτά. Το επιπλέον προϊόν μπορεί να αφαιρεθεί με ένα χαρτομάντιλο, και έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ένα σφουγγαράκι.

Tags Collistar, Nero Sublime, προσωπο, face, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4754 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 2.7587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X