Βασιλικός τίτλος τιμής για τη Στέλλα Μακάρτνεϊ


Βασιλικός τίτλος τιμής για τη Στέλλα Μακάρτνεϊ

H Ελισάβετ της Αγγλίας ανακοίνωσε τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα πρόσωπα που θα τιμηθούν τη νέα χρονιά για την προσφορά τους στη Βρετανία -και όχι μόνο- το 2012. Ανάμεσα σε αυτά που προέρχονται από το χώρο της μόδας ξεχωρίζει εκείνο της ταλαντούχας σχεδιάστριας.

Έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά γι' αυτήν, η Στέλλα Μακάρτνεϊ θα τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για το συνολικό της έργο στη βιομηχανία της μόδας. Εκείνη άλλωστε σχεδίασε τη στολή της βρετανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πριν από λίγο καιρό απέσπασε τη διάκριση τόσο της καλύτερης σχεδιάστριας όσο και του κορυφαίου design brand για το 2012 (στο πλαίσιο των British Fashion Awards).

Εκτός από τη Μακάρτνεϊ, αντίστοιχους τίτλους τιμής από τη βασίλισσα θα λάβουν ο ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο φυσικός Πίτερ Χιγκς, που έδωσε και το όνομά του στο «σωματίδιο του Θεού», η μουσικός Κέιτ Μπους, ο συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ, ο αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ Μπέρναρντ Χόγκαν-Χόου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάργκαρετ Μπέκετ, η σύζυγος του άλλοτε πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, η Σέρι, αλλά και πολλοί Βρετανοί ολυμπιονίκες στους πρόσφατους αγώνες.

Tags Βασιλικός τίτλος τιμής, Στέλλα Μακάρτνεϊ, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3125 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2804 s // Total time: 2.5929 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X