Οι δημιουργίες του Jean Paul Gaultier για την pre-fall συλλογή


Οι δημιουργίες του Jean Paul Gaultier για την pre-fall συλλογή

Ο Γάλλος δημιουργός επανασχεδίασε μερικά κλασικά κομμάτια από τις αρχές της καριέρας του με σκοπό να τα συστήσει στις νεότερες γενιές.

O Ζαν Πολ Γκοτιέ παρουσιάζει τη σειρά Re-Editions Line 2013.

Συγκεκριμένα, η Re-Editions Line 2013 αποτελείται από δεκαπέντε κλασικές δημιουργίες, πάνω στις φόρμες των οποίων ο Γάλλος σχεδιαστής είχε δουλέψει και στο παρελθόν, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας.

Ο Γκοτιέ δήλωσε για τα κομμάτια αυτά: «Θεωρώ πως στη μόδα έχει μεγάλη σημασία η στιγμή. Σκέφτηκα όμως ότι είχε έρθει ο καιρός να παρουσιάσω σύνολα που θα είναι σύγχρονα και ταυτόχρονα θα προσθέτουν κάτι παραπάνω στην γκαρνταρόμπα. Ήθελα επίσης να δώσω ακόμα και σε νεότερες γυναίκες την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια από τα ρούχα για τα οποία είμαι υπερήφανος και στα οποία διακρίνονται όλα τα στοιχεία που με έκαναν να ξεχωρίσω».

Ένας ακόμα από τους λόγους που καθιστούν αυτή τη συλλογή τόσο ιδιαίτερη είναι το ασυνήθιστο υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί, το νεοπρέν (συνθετικό καουτσούκ). Ο δημιουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην εποχή μας θεωρείται πολύ πιο σοφιστικέ απ' ό,τι παλαιότερα. Οι αυθεντικές δημιουργίες μου από το '88 μπορεί να έχουν φθαρεί σήμερα, αλλά αυτό το υλικό θα βοηθήσει να διατηρηθούν οι νεότερες εκδοχές τους αστραφτερές και σαν καινούριες ακόμη και πενήντα χρόνια μετά».

Tags Jean Paul Gaultier, pre-fall, Collection


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3406 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2184 s // Total time: 2.5590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X