3 νέα και ωραία μπαράκια που ήρθαν για να μείνουν!


3 νέα και ωραία μπαράκια που ήρθαν για να μείνουν!

Ξέρουν από καλά ποτά, μουσική και φιλοξενία!

Άνοιξαν πρόσφατα, προσθέτοντας τη δική τους πινελιά στο χάρτη της κυπριακής διασκέδασης. 3 ολοκαίνουργια μπαράκια που γνωρίσαμε και ήδη αγαπήσαμε και θα φιλοξενήσουν τα βράδια μας!

Κυκεών Makenzy Seashore
Δύο βήματα από τη θάλασσα, το Κυκεών, πήρε το όνομά του από ένα αρχαίο ελληνικό ποτό με βάση κρασί, βύνη, μπίρα και βότανα. Αυτό χρησιμοποίησε και ως σημείο αναφοράς ο δημιουργός της λίστας του μενού, bartender Βάκης Σταυρή. Όμως
το δικό του signature cocktail, το Κυκεών, έχει ως βάση το gin και συμπληρώνεται από σιρόπι από τσάι (που περιέχει βότανα και μέλι), lime, μπαίνει στο shaker και ακολούθως γίνεται top up με μπίρα. Η υπόλοιπη λίστα αποτελείται από μια επιλογή από classic όπως π.χ. Old Fashioned και Cosmopolitan, ενώ υπάρχουν και 17 signature, με διαφορετικέςβάσεις και γευστικές νότες, ώστε να ικανοποιούνται όλα τα γούστα και να απολαμβάνονται όλες τις ώρες της μέρας και πριν και μετά την παραλία. Ανάμεσά τους, το Gin Fusion με Hendrick's gin, τριαντάφυλλο, bitters αγγουράκι και top up με pink lemonade και το Golden Beach, με βάση το ουίσκι και με το οποίο ο Βάκης κέρδισε πριν από μερικούς μήνες τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Κλασικού Cocktail. Θα βρεις όμως και το παιχνιδιάρικο Pina Colada με Oreo, ενώ ό,τι πεθυμήσεις τα παιδιά στο μπαρ είναι πρόθυμα να σ' το φτιάξουν. Σημ.: Το Κυκεών ανοίγει με κουζίνα πλέον, από τις αρχές Οκτωβρίου.
Ατμόσφαιρα...
Λευκό, ανοικτόχρωμη πέτρα και η θάλασσα μπρος στα πόδια σου.
Γιατί να πας...
Γιατί πεθύμησες ένα cocktail μετά την παραλία ή στη νυκτερινή σου έξοδο.

(96477772) Παραλία Μακένζι, Λάρνακα.Δ-Κ 09.00-02.00.

Περισσότερα στο TimeOut Cyprus. 

 

Tags go out, Living, διασκεδαση, Μπαρ, μουσικη, bars


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5216 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7388 s // Total time: 4.2605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X