Ποια είναι η DIY φυσική συνταγή της Kendall Jenner για τα σπυράκια;


Ποια είναι η DIY φυσική συνταγή της Kendall Jenner για τα σπυράκια;

Τα δύο απλά φυσικά συστατικά που χρησιμοποιεί για να τα εξαφανίσει...

Μετά τη δήλωση της Chloe Grace Moretz πως το ελαιόλαδο ήταν αυτό που τη βοήθησε μεταξύ άλλων να απαλλαγεί από το πρόβλημα της κυστικής ακμής, η Kendall Jenner έρχεται να κάνει τη δική της, beauty αποκάλυψη για το πώς καταφέρνει να καταπολεμήσει τα σπυράκια...
Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών άλλων stars, η Kendall εμπιστεύεται τη δύναμη της φύσης και έχει τη δική της θαυματουργή, DIY συνταγή κατά της ακμής, που μάντεψε, αποτελείται από 2 φυσικά συστατικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας!


Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του website, το supermodel εξηγεί πώς ο χυμός λεμονιού και το ασπράδι του αυγού έχουν βοηθήσει στο να αντιμετωπίζει τα ανεπιθύμητα σπυράκια.

 

Η συνταγή της Kendall:
Κι αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Kendall και να κάνεις την αγαπημένη φυσική συνταγή της, δεν έχεις παρά να ανακατέψεις σε ένα καθαρό μπολ ένα απράδι αυγού και χυμό από μισό λεμόνι.

Πώς λειτουργεί:
Όπως λέει και η ίδια, χάρη στο κιτρικό οξύ, το λεμόνι έχει απολεπιστική του δράση ενώ το ασπράδι αυγού συσφίγγει του πόρους της επιδερμίδας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως αυτά τα δύο συστατικά είναι βασικά σε πολλές σπιτικές μάσκες ομορφιάς.

Φυσικά, πριν εφαρμόσεις τη συνταγή πάνω στα σπυράκια σου (καλό είναι, μία ημέρα πριν), να απλώσεις λίγο από το μείγμα πάνω στην επιδερμίδα του χεριού σου για να τσεκάρεις πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα και το δέρμα σου είναι ανεκτικό σε αυτά τα δύο υλικά. Αν η επιδερμίδα σου, σου δίνει το πράσινο φως, τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Kendall!

Πηγή: queen.gr

Tags face, beauty, προσωπο, Ομορφια, ΣΠΥΡΑΚΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1549 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4767 s // Total time: 2.6316 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X