L’Absolu Rouge: Το θρυλικό κραγιόν Lancôme αναγεννιέται


L’Absolu Rouge: Το θρυλικό κραγιόν Lancôme αναγεννιέται

Χρώμα: Πιο ακαταμάχητο και πιο χαρούμενο απ’ όλες τις απολαύσεις

Ένας αληθινός θρύλος, ένα εμβληματικό κραγιόν Lancôme που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων, για να προσαρμοστεί στις ανάγκες των γυναικών και να συνεχίσει να τους προσφέρει την ευκαιρία να εκφράζονται ελεύθερα, γεμάτες χαρά και διάθεση για θετική ομορφιά. Σήμερα, 25 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το L’Absolu Rouge εφευρίσκεται εκ νέου, για να γίνει ακόμα πιο πολύτιμο, ακόμα πιο θηλυκό και ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η παλέτα των αποχρώσεων δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εντυπωσιακή και θελκτική. Κάθε κραγιόν περικλείεται μέσα σε μια θήκη πειρασμό, που αποτελεί φόρο τιμής στις θήκες κοσμημάτων που εμπνεόταν ο Armand Petitjean. Μια θήκη κοσμήματος για ένα κραγιόν που ακτινοβολεί ακόμα πιο έντονα: Η Lancôme διαιωνίζει το ιδρυτικό της πνεύμα που βασίζεται στην τελειότητα και στην ομορφιά.



Η Lancôme έδωσε το ελεύθερο στην make-up artist Lisa Eldridge να δημιουργήσει 39 αποχρώσεις, παραλλαγές του ροζ και του κόκκινου, από τις πιο nude έως τις πιο "εξωστρεφείς" αποχρώσεις. Όλες πάλλονται από μια μοναδική δόνηση που δημιουργεί εντύπωση, και ταυτόχρονα μια διαχρονική σοφιστικέ και κομψή πτυχή. "Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή από αυθεντικές αποχρώσεις που κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί και ταυτόχρονα σε εμπνέουν," εξηγεί η Lisa Eldridge. "Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που σε μαγνητίζει και σε ενθουσιάζει. Επίσης, ήθελα να δημιουργήσω επιλογές από κάθε χρωματική οικογένεια, το τέλειο nude, το έντονο κόκκινο, το βαθύ μοβ, το ακτινοβόλο πορτοκαλί και το απλό αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ενέργεια ροζ". Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από 39 αποχρώσεις, που περιλαμβάνουν:

"Caprice": Tο φλογερό κλασικό κόκκινο της Lancôme που μαγνητίζει, την πεμπτουσία της θηλυκότητας, το σύμβολο της αποφασιστικότητας.
"Rose Lancôme": Tο καινοτόμο και αυθεντικό ροζ, την έκφραση της φωτεινής θηλυκότητας. Ένα σύμβολο καταξίωσης. Ένα σπάνιο και πολύτιμο ροζ, σαν μια αυθεντική στιγμή ευτυχίας.
"Pourquoi Pas": Ένα αθώο ροζ, το σύμβολο της ελευθερίας, την ουσία της αυθόρμητης θηλυκότητας. Μια πρόσκληση για να νιώσεις την εμπειρία του “Rôse” και να ανακαλύψεις έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες.
"Nuit & Jour": Μια ντροπαλή απόχρωση, το σύμβολο της κομψότητας, την καρδιά της αβίαστης θηλυκότητας. "Ένα λεπτεπίλεπτο ροζ που έχει εφευρεθεί εκ νέου, ένα je ne sais quoi για τη μέρα ή τη νύχτα.

Τα αγαπημένα της Lisa Eldridge: "Λατρεύω το 343 "Suspens". Σε μια ελαφρώς σταρένια επιδερμίδα, μεταφράζεται σε μια ζεστή, κομψή nude απόχρωση ενώ σε μια πιο λευκή επιδερμίδα αποκτά μια πιο ροδακινή απόχρωση με πιο έντονες καραμελένιες πτυχές. ΤΟ 186 "Idôle" είναι το απόλυτο feel-good ροζ-κόκκινο. Ταιριάζει άψογα με όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αισθάνομαι ευεξία από την πρώτη στιγμή που το φοράω!".

Το L’Absolu Rouge έχει επιπλέον εφευρεθεί εκ νέου και στο επίπεδο της υφής: τρεις διαφορετικές επιλογές που εκτείνονται στην ευρεία γκάμα χρωμάτων, έτσι ώστε η κάθε απόχρωση να αποκτά ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα. Καθώς η υφή ολοκληρώνει το χρώμα και επηρεάζει την τελική εικόνα του αποτελέσματος, κάθε απόχρωση έχει αποκτήσει την ιδανική γι’ αυτήν υφή. Διάφανη, κρεμώδεις και ματ… Αφού επιλέξει το χρώμα, κάθε γυναίκα μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει την αγαπημένη της υφή. Για παράδειγμα, ένα υπέροχο, βαθύ κόκκινο δημιουργεί μεγαλύτερη εντύπωση όταν έχει ένα ματ αποτέλεσμα που χαρίζει σε ένα καθημερινό look ένα πιο ευκολοφόρετο εφε, ενώ αντίθετα ένα κρεμώδες αποτέλεσμα δείχνει πιο σοφιστικέ και κομψό.

Η θήκη L’Absolu Rouge: Χρώμα με ένα κλικ και ιστορίες που ξεκλειδώνουν
Το L’Absolu Rouge ξεπροβάλει μέσα από μια πολύτιμη θήκη από μαύρη μεταλλική λάκα. Αυτό το κόσμημα, το απόσταγμα κομψότητας, πολυτέλειας και σύγχρονου χαρακτήρα “στέφεται” από ένα τριαντάφυλλο που έχει σχεδιαστεί σαν μια χρυσή υπογραφή. Ένα κλικ σε αυτό το εμβληματικό τριαντάφυλλο, που είναι πιο κομψό από ποτέ, και το κραγιόν απελευθερώνεται για να αποκαλυφθεί το πλούσιο χρώμα του, που επίσης είναι “σφραγισμένο” με ένα τριαντάφυλλο. Το χρώμα –δυναμικό και γεμάτο ενέργεια όπως εξάλλου και η Lancôme – είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

Tags L’Absolu Rouge, lancome, Lancome L’Absolu Rouge, κραγιον, Ομορφια, LIPSTICK, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9220 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3774 s // Total time: 2.2994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X