Dior Prestige Le Concentre Yeux: Από το τριαντάφυλλο στα μάτια


Dior Prestige Le Concentre Yeux: Από το τριαντάφυλλο στα μάτια

Ένα νέο όραμα πολυτέλειας 

Η Dior Prestige, μια εξαιρετική περιποίηση της επιδερμίδας από τον oίκο Dior, τροφοδοτείται από την απίστευτη ζωντάνια του Rose de Granville. Αυτό το θρυλικό λουλούδι, με καταγωγή από τους βράχους της Νορμανδίας στη Γαλλία, εμποτίζει το δέρμα με όλες τις υπέροχα αναγεννητικές και τελειοποιητικές του δυνάμεις.

Επειδή η ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι ένας πολύτιμος θησαυρός, η Dior Prestige έχει αφιερώσει μια φόρμουλα σε αυτό το θησαυρό, διαμορφωμένη από την αριστεία και την αυθεντική παράδοση των Master Formulators του Dior.

Το Concentré Yeux προσφέρει ένα νέο όραμα πολυτέλειας στα μάτια: περισσότερο από μια φροντίδα ματιών, αυτή η τελετουργία της τελειότητας είναι εμπνευσμένη από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές του Ινστιτούτου Dior. Απόλυτη αποτελεσματικότητα και αισθητηριακή απόλαυση, σε τέλεια συνέργεια...

Μια επαναστατική ανακουφιστική φόρμουλα που επιτρέπει μια πανοραμική εφαρμογή, σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Ένα απαράμιλλο απλικατέρ Dior: το Open Eye ενισχύει τα οφέλη του Rose de Granville Νectar στο Concentré Yeux. Μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία για τη νεανική ομορφιά των ματιών, είναι πλέον υπαρκτή. 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ROSE DE GRANVILLE ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ DIOR ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ DIOR

15 χρόνια έρευνας στο Rose de Granville, το εμβληματικό λουλούδι του oίκου Dior.

Αυτό το εξαιρετικό λουλούδι παραχωρεί τις δυνάμεις του για να ενισχύσει την περιοχή των ματιών. Καλλιεργείται βιολογικά στον "κήπο"’’ της  Κοιλάδας του Λίγηρα, απολαμβάνει εξαιρετικές συνθήκες που επιτρέπουν την απελευθέρωση των μοναδικών μορίων του στο πολύτιμο Νέκταρ του.

Ενσταλαγμένο μέσα στο νέο Le Concentré Yeux, το Rose de Granville Nectar προσφέρει την εξαιρετική δύναμη του στο δέρμα, προσφέροντας ένα τρίπτυχο θεμελιωδών αποτελεσμάτων και στο πιο απαιτητικό δέρμα.

Η συνεργασία μεταξύ του Επιστημονικού Τμήματος Dior και του Νοσοκομείου Saint-Louis στο Παρίσι, αποκάλυψε 2 βασικούς δείκτες φλεγμονής της γεροντικής ηλικίας που είναι κυρίως παρόντες στα πιο απαιτητικά δέρματα:

• Ιντερλευκίνη 8 (IL-8). Στην αυξημένη παρουσία της οφείλεται η  προέλευση μιας λανθάνουσας φλεγμονώδους κατάστασης.
• Δεσμογλεΐνη. Όταν μειώνεται θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της αρχιτεκτονικής των κυττάρων.

Μειώνει τη φλεγμονή
IL-8 η εμφάνισή της αναστέλλεται: -35%.
Το σπιράλ των μικροφλεγμονών που είναι υπεύθυνο για τη γήρανση έχει σταματήσει.

Αναδομεί την αρχιτεκτονική των κυττάρων
Η Δεσμογλεΐνη διεγείρεται: + 35%. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό και η διασύνδεση μεταξύ του δέρματος  και της επιδερμίδας ενισχύεται με μια βαθιά αντι-χαλαρωτική δράση.

Αναζωογονεί έντονα
Ο αριθμός των δερματικών κυττάρων αυξάνεται κατά +27%.

Σε συνδυασμό με το Rose de Granville Nectar, μια μοναδική φυσική σύνθεση για τα μάτια,   τα «μεγαλώνει», όπως ποτέ πριν, παρέχοντας μια διπλή δράση στην περιοχή των ματιών:

  • Κατά του πρηξίματος και κατά των μαύρων κύκλων. Ένα δίδυμο συστατικών, που φημίζονται για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα, βοηθά να μειωθεί η εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος των ματιών.
  • Ανορθωτής βλεφαρίδων, χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι νέκταρ. Εφαρμόζοντάς το στις βλεφαρίδες, τα σάκχαρα που περιέχει αυτό το νέκταρ προστατεύουν και θρέφουν, παρέχοντας ένα ενισχυτικό αποτέλεσμα. + Δράση στο διάγραμμα της περιοχής των ματιών

Η θεϊκή φρεσκάδα που απορροφάται, τoυ Le Concentré Yeux, έχει αναπτυχθεί με πολύ μεγάλη σχολαστικότητα, για μια αυθόρμητη, χωρίς σκέψη εφαρμογή. Στο εργαστήριό τους, μέρα με τη μέρα, οι Dior Master Formulators είχαν στη διάθεσή τους όσο χρόνο χρειάζονταν, για να την τελειοποιήσουν, μέχρι να επιτευχθεί η ιδανική ισορροπία. Από τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, σας προσκαλεί να έχετε το χρόνο σας, γλιστρώντας πάνω στα κλειστά μάτια, απλώνοντας απαλά από την άκρη των βλεφαρίδων ως τα φρύδια, από το μεσοφρύδιο  προς τους κροτάφους μεταφέροντας εξαίσιες αισθήσεις.

Μεταξύ των ακροδάχτυλων και της επιδερμίδας, μόλις γίνεται η επαφή η ενέργεια αρχίζει να κυκλοφορεί. Ολόκληρη η περιοχή των ματιών ενισχύεται και "ανοίγει". Τα μάτια ανοίγουν ως στις βλεφαρίδες.

Το Open Eye applicator, ένα καλλυντικό κόσμημα

Εργονομικό και επιχρυσωμένο για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό τύπο δέρματος, το νέο applicator της Dior Prestige κυριολεκτικά φέρνει την επανάσταση στα εργαλεία των καλλυντικών.

Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Dior, και έτσι παρέχει στο δέρμα την αισθητική απόλαυση και τα υπέροχα οφέλη ενός μασάζ από ειδικό.

Η φρεσκάδα του εργαλείου μειώνει με πολύ απαλό τρόπο τα σημάδια από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Η διπλή περιστρεφόμενη μαργαριταρένια μπίλια του βοηθά να ενισχυθεί το τρίπτυχο των βασικών αποτελεσμάτων του Rose de Granville Nectar, επικεντρώνοντας τα στη φροντίδα των ματιών.

Kαταπραΰνει τη φλεγμονή
Το υπερ-πολύτιμο λευκό κεραμικό μαργαριτάρι που βρίσκεται στην άκρη του απλικατέρ, βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και απαλύνει τις μικροφλεγμονές.

Αναζωογονεί
Διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, με στόχο τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Οι βλεφαρίδες ενισχύονται στη ρίζα τους.

Αναδομεί την αρχιτεκτονική των κυττάρων
Το μεγάλο χρυσό μαργαριτάρι αλλάζει τη δομή των όγκων, σμιλεύει την εμφάνιση των βλεφάρων και σηκώνει τα φρύδια, για μια βαθιά αναδόμηση και ορατό άνοιγμα των ματιών.

Tags DIOR PRESTIGE LE CONCENTRÉ YEUX, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3235 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2651 s // Total time: 2.5886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X