6 tips αδυνατίσματος που ίσως να μην έχεις δοκιμάσει ακόμα


6 tips αδυνατίσματος που ίσως να μην έχεις δοκιμάσει ακόμα

Διαβάστε αναλυτικά

Το να χάσεις κιλά δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και ευχάριστη διαδικασία, το αποτέλεσμα όμως είναι τόσο ευεργετικό και αναζωογονητικό που αξίζει 100%! Πώς θα το πετύχεις; Με μερικά έξυπνα τιπς που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαδικασία πιο ευχάριστη!

#Αντάμειψε τον εαυτό σου

Όταν ξεκινάς να κάνεις μία διατροφή ή γράφεσαι στο γυμναστήριο, αρχικά σου φαίνεται βουνό το να χάσεις τα κιλά που θες. Αν όμως ξέρεις πως με το χάσιμο λίγων κιλών θα κερδίζεις κάτι, τότε ίσως σου φανεί η όλη διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστική. Μπορείς για παράδειγμα να πεις στον εαυτό σου πως αν χάσεις 2 κιλά θα αγοράσεις μία τσάντα, αν χάσεις 5 κιλά θα σου κάνεις δώρο ένα μασάζ. Επίσης μία άλλη καλή ιδέα είναι να βάζεις 2 ευρώ σε ένα κουμπαρά, κάθε φορά που γυμνάζεσαι. Έτσι θα ξέρεις πως ό,τι μπαίνει σε αυτόν τον κουμπαρά είναι ανταμοιβή για τον κόπο σου και πως με αυτά τα λεφτά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θες για σένα!

#Φτιάξε μία λίστα μουσικής για γυμναστική

Η μουσική επηρρεάζει πολύ κόσμο στη γυμναστική του και μάλιστα πολλοί δηλώνουν φαν του τζόγκινγκ περισσότερο λόγο της μουσικής που ακούνε παρά λόγω της άσκησης. Φτιάξε μία λίστα αναπαραγωγής μόνο για τη γυμναστική σου και άκου την όποτε πας για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο.

#Βάλε το μαγιό σου σε κοινή θέα

Συνήθως θυμόμαστε να κάνουμε γυμναστική κάθε χρόνο γύρω στην Άνοιξη, όταν νοιώθουμε πως πλησιάζει ο καιρός για να φορέσουμε το μαγιό μας. Αν όμως θες πραγματικά αποτελέσματα, βάλε τη γυμναστική σου στο καθημερινό σου πρόγραμμα χειμώνα καλοκαίρι. Και για να μη ξεχνιέσαι βάλε το μαγιό σου κάπου για να το βλέπεις καθημερινά.

#Οργάνωσε το πρόγραμμα γυμναστικής σου από το προηγούμενο βράδυ

Πολύς κόσμος σιχαίνεται το πρωινό ξύπνημα ειδικά αν πρέπει να σηκωθεί να κάνει γυμναστική (ή να πάει στη δουλειά). Για να κάνεις την απόφασή σου πιο εύκολη, οργανώσου από το προηγούμενο βράδυ. Βγάλε τα ρούχα που θα φορέσεις στο γυμναστήριο, τα παπούτσια, το iPod, την κάρτα του γυμναστηρίου και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Βάλε ακόμα και ένα μπουκάλι νερό στο ψυγείο, έτσι ώστε όταν σηκωθείς το πρωί να είναι όλα έτοιμα.

#Πίνε νερό με πρόγραμμα

Πάρε ένα μπουκάλι και μάρκαρέ το με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρεις τι πρέπει να πιεις το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να πίνεις το νερό που χρειάζεσαι πιέζοντας λίγο τον εαυτό σου με βάση το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις.

#Σταμάτα τη σύγκριση

Μη συγκρίνεις το σώμα σου με το σώμα άλλων. Έχεις ένα ιδιαίτερο σώμα και κανείς στον πλανήτη δεν έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σώμα με σένα. Συγκρίνοντας το σώμα σου βάζεις το μυαλό σου σε κατάσταση αποτυχίας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να βρίσκεσαι σε συνεχή πόλεμο με τον εαυτό σου. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους και σύγκρινε τον εαυτό σου μόνο με τον εαυτό σου! Ξεπέρασε τα δικά σου όρια!

Πηγή: faysbook.gr

Tags Διατροφή, Δίαιτα, αδυνάτισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5008 s (249 Queries.) // Parse time: 1.0083 s // Total time: 3.5090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X