Οι 10 νέες αφίξεις της Λευκωσίας που πρέπει να επισκεφθείς!


Οι 10 νέες αφίξεις της Λευκωσίας που πρέπει να επισκεφθείς!

Καινούργια εστιατόρια και χώροι για φαγητό, ποτό και διασκέδαση στην πρωτεύουσα

Αρκετές είναι οι καινούργιες αφίξεις που έκαναν την εμφάνισή του στη Λευκωσία το τελευταίο διάστημα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται και πολλές άλλες. Η δεκάδα με όλα τα καινούργια στέκια της πόλη περιλαμβάνει από ψάρι μέχρι μεζέ και από κοκτέιλ μέχρι street food και λιβανέζικο. 

Για φρέσκο ψάρι
Ερημίτης
Ένα πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Μάμας στη Λακατάμεια, με cult διακόσμηση, φρέσκο ψάρι της βάρκας από τη θάλασσα του Ακάμα και φυσικά ελληνικές πενιές για το κέφι που δένει με το όλο σκηνικό. Ο εξωτερικός του χώρος φαίνεται πως θα είναι ιδανικός για το καλοκαίρι ενώ το εσωτερικό αποπνέει τη ζεστασιά και την ατμόσφαιρα μίας άλλης εποχής. Εδώ θα φας ίσως τον πιο οικονομικό ψαρομεζέ της Λευκωσίας με μόλις 16 ευρώ το άτομο. 

Κρασί και φαγητό
To Wine and More… είναι η τελευταία άφιξη στο χώρο του κρασιού στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα μικρό και ζεστό χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας και συνδυάζει μια εξαιρετική λίστα κρασιών με υπέροχη κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει επιλογές από σαλάτες, τσιμπήματα, κυρίως πιάτα και platters. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε τα σπιτικά burgers του σεφ, αλλά και να μοιραστείς τις παναρισμένες σε ινδοκάρυδο γαρίδες με την παρέα σας. Statement αποτελεί σίγουρα η Wine and More… σαλάτα, καθώς επίσης και το σουβλάκι κοτόπουλου με την πρωτότυπη παρουσίαση.  Το μενού περιλαμβάνει επίσης vegetarian και vegan επιλογές, όπως μεταξύ άλλων το φιλέτο σολομού με σάλτσα κουμανδαρίας και το millefeuille λαχανικών. Και για τους απαιτητικούς, το black angus rib eye steak σίγουρα θα αποτελεί σταθερή επιλογή. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, εστιατόρια, φαγητο, ποτο, διασκεδαση, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5091 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2610 s // Total time: 2.7701 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X