Μίνα Αρναούτη: Η δημόσια απειλή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το ξέσπασμά της


Μίνα Αρναούτη: Η δημόσια απειλή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το ξέσπασμά της

Τα μηνύματα που αντάλλαξε...

Τα χτυπήματα που δέχεται η Μίνα δεν έχουν σταματημό. Λίγους μήνες μετά το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του αγαπημένο, σε όλους, τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, η Μίνα έχει πλέον βγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της. Βομβαρδίζοντας τα social media καθημερινά με φωτογραφίες από το παρελθόν και από το τώρα η Μίνα προσπαθεί να ξεπεράσει την εικόνα του νοσοκομείου και να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό. Αυτό φαίνεται πως έχει εξοργίσει κάποιους, που υποστηρίζουν πως δεν πονάει και την θεωρούν υπεύθυνη για τον άδικο χαμό του Παντελή.

Η ίδια έχει δηλώσει πως κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της, κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στην όλη υπόθεση που γνωρίζουμε μέχρι σημέρα και θα το αποκαλύψει αν δεν την αφήσουν να επιστρέψει στην καθημερινότητα της και να βρει την ησυχία της. Σχεδόν συνέχεια λαμβάνει σχόλια και μηνύματα από όσους την στηρίζουν, γνωστούς και μη, αλλά και από όσους την κατακρίνουν. Αυτή τη φορά όμως, κάποιος ξεπέρασε τα όρια! 

Αυτό το μήνυμα έλαβε χθες τα ξημερώματα και το δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφωντας από πάνω:

"Εσείς που λέτε πολλά προσέξτε μη σας πετύχω εγώ γιατί δεν ξέρετε τι τρελή είμαι!"...

Που θα καταλήξει άραγε όλο αυτό; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της;

Πηγή: youweekly.gr

Tags μινα αρναουτη, ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1986 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3376 s // Total time: 2.5362 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X