Χρυσή διάκριση με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για τις πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης και διαχείρισης νερού της Α/φοι Λανίτη


 Χρυσή διάκριση με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για τις πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης και διαχείρισης νερού της Α/φοι Λανίτη

Η μονάδα του Κύκκου είναι η πρώτη στη χώρα που λαμβάνει Ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το European Water Stewardship (ΕWS)

Λευκωσία, 9 Νοεμβρίου 2016 – Η Α/φοι Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος, συνεχίζουν να πρωτοπορούν στις βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης νερού. Το εργοστάσιο του Κύκκου αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο από το European Water Stewardship (EWS) λαμβάνοντας την Χρυσή Διάκριση (Gold Certification), για την ολιστική προσέγγιση στην ορθολογική διαχείριση υδάτινων πόρων.

Η μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος είναι το πρώτο εργοστάσιο στην Κύπρο που πιστοποιείται με βάση το καινοτόμο πρότυπο European Water Stewardship (EWS), επιτυγχάνοντας μάλιστα 100% επίδοση σε όλους τους δείκτες του προτύπου. Με την πιστοποίηση αυτή, αναγνωρίζεται η δέσμευση της  Α/φοι Λανίτη να αναπτύσσει πρακτικές διαχείρισης και συνεχούς βελτίωσης της ποσότητας του νερού που χρησιμοποιείται στις μονάδες της, με στόχο την προστασία των πηγών της και τη διασφάλιση της αφθονίας νερού στον υδροφόρο ορίζοντα απ’ όπου αντλεί.

Ως μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, ο οποίος διακρίνεται για την πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθεί και πρόσφατα κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά ηγετική θέση στο Dow Jones Sustainability Index, η Α/φοι Λανίτη θέτει ψηλά τον πήχη στις πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο μέλλον και τη συνεισφορά στην κυπριακή κοινωνία.

 

Tags νερο, κυκκος, φυσικό νερό πηγής Κύκκος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0401 s (229 Queries.) // Parse time: 1.7376 s // Total time: 4.7777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X