Η εμφάνισή του στο Πρωινό
Για άλλη μια φορά συναντήθηκαν τηλεοπτικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, περίπου μία εβδομάδα αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.
Μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή για το "Rising Star", το πρωί της Παρασκευής ήταν η σειρά να μιλήσει για το δεύτερο project που έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1, το "Lucky Room", το οποίο κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή.
"Έχω backstage να σας δείξω!", είπε η Φαίη και έδωσε πάσα για τις δηλώσεις του Γιώργου στην κάμερα της εκπομπής, που βρέθηκε στα γυρίσματα.
Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής περιέγραψε το «Lucky Room» ως «ένα παιχνίδι που είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Ο παίκτης είναι μπροστά και η οικογένειά του από πίσω και είναι αυτή που ορίζει το ποσό που θα κερδιθεί». «Είναι ένα πολύ ωραίο τηλεπαιχνίδι και η ομάδα παραγωγής είναι αυτή που έχει κάνει τα projects με την μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνέχισε.
"Είδατε τον Γιώργο σε κάποια φάση που έκανε χορό; Μάλλον κάποια οικογένεια πρέπει να κέρδισε μεγάλο ποσό!", ανέφερε η Φαίη μετά το βίντεο και, αφού ευχήθηκε "καλή επιτυχία", επεσήμανε πως ο Γιώργος έχει ξαναπαρουσιάσει παιχνίδι, με μεγάλη επιτυχία, όταν ήταν στο Mega. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Πηγή: peoplegreece.com