Κατερίνα Γερονικολoύ: Τι απαντά ηθοποιός κυπριακής σειράς για την σχέση τους


Κατερίνα Γερονικολoύ: Τι απαντά ηθοποιός κυπριακής σειράς για την σχέση τους

Τι είπε;

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα γυρίσματα ενός σήριαλ ή μιας ταινίας γίνονται αφορμή για να γνωριστούν και να ερωτευτούν δύο ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο λένε οι φήμες ότι συνέβη και με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη και την Κατερίνα Γερονικολού, εδώ και αρκετούς μήνες!

Σύμφωνα με τις φήμες, στα παρασκήνια της σειράς "Ζωή μου", που προβάλλεται από το Star και το MegaOne, γεννήθηκε ο έρωτας μεταξύ των δύο ηθοποιών. Μάλιστα, όπως γράφεται, το ότι τα γυρίσματα γίνονται στην Μεγαλόνησο, τους βοηθά να κρατούν την σχέση τους κρυφή.

"Η Κατερίνα είναι μια εκπληκτική ηθοποιός, πολύ ταλαντούχα και χαίρομαι που τώρα είμαστε μαζί στην ίδια δουλειά. Την πρότεινα, την είδαν, τους άρεσε και, με τη σύμφωνη γνώμη του MegaOne και του Star, είναι η λαμπερή μας πρωταγωνίστρια στο 'Ζωή μου'", λέει, στην εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα', ο ηθοποιός και συνεχίζει: "όλα αυτά για τη 'σχέση' βγήκαν στα περιοδικά και στα sites επειδή μας είδαν πολλές φορές έξω μαζί και, ειδικά, στον γάμο του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου μας Δημήτρη Μακαλιά".

O Λευτέρης δεν διστάζει να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την συνάδελφό του, αλλά και να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει μεταξύ τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: "η Κατερίνα είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός αυτή τη στιγμή. Εμένα μου θυμίζει λίγο την Τζένη Καρέζη. Έχει αυτό το στυλ, το εύθραυστο και ταυτόχρονα δυναμικό. Αλλά είμαστε απλώς φίλοι!".

Tags Κατερίνα Γερονικολού, Λευτέρης Ζαμπετάκης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0277 s // Total time: 0.0330 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X