Η Κύπρια που σχεδίασε ένα ποτήρι για τα Starbucks


Η Κύπρια που σχεδίασε ένα ποτήρι για τα Starbucks

Ένα από τα χριστουγεννιάτικα Red Cups της γνωστής αλυσίδας καφέ φέρει την υπογραφή μίας Κύπριας

Στις 10 Νοεμβρίου βρεθήκαμε προσκεκλημένοι στα Starbucks με αφορμή την επίσημη εμφάνιση παγκοσμίως των χριστουγεννιάτικων ποτηριών της εταιρείας, των γνωστών Red Cups. Η επιστροφή των κόκκινων ποτηριών στα Starbucks, σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Από το 1997, τα Starbucks καλωσορίζουν την εορταστική περίοδο με ένα ιδιαίτερο κόκκινο ποτήρι, κίνηση που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν του πνεύματος των Χριστουγέννων. Με τα χρόνια, τα σχέδια διαμορφώνονταν αναλόγως, από μοντέρνα designs με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη τεχνοτροπία, μέχρι νοσταλγικά παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα μοτίβα με γκι και στολίδια.
Φέτος, για πρώτη φορά, τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks "ντύθηκαν" με τις μοναδικές δημιουργίες πελατών: 13 ξεχωριστά κόκκινα ποτήρια είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks
σε όλο τον κόσμο από τις 10 Νοεμβρίου 2016.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό του Time Out Cyprus στο Instagram με έκπληξη αλλά και δυσπιστία πληροφορηθήκαμε από κάποιον που είδε τη φωτογραφία μας από τα Starbucks πως ένα από τα 13 ποτήρια είναι σχεδιασμένο από Κύπρια. Αργά το βράδυ, αφού δεν λάβαμε σοβαρά υπόψη το μήνυμα μας μίλησε η ίδια γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: 'Omg omg omg!!! Yes a Cypriot designed the Christmas lights me!!!'.

Διαβάστε περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Starbucks, καφε, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0061 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0282 s // Total time: 0.0343 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X