Μεζές στο ανανεωμένο ταβερνάκι της παλιάς Έγκωμης


Μεζές στο ανανεωμένο ταβερνάκι της παλιάς Έγκωμης

Το Ταβερνάκι ΕΘΑ Έγκωμης άλλαξε διεύθυνση και φτιάχνει νόστιμα πιάτα 

Στην καρδιά της παλιάς Έγκωμης, θα βρεις το Ταβερνάκι της ΕΘΑ όπου οι νέοι του ιδιοκτήτες, του έχουν δώσει νέο αέρα κι έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χαρακτήρα. Το χαριτωμένο ταβερνάκι βάλθηκε να μας καλομάθει σερβίροντας πλουσιότατους μεζέδες σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Σπεσιαλιτέ του είναι το σουβλάκι κοτόπουλο, το σουβλάκι χοιρινό, οι ντομάτες με αβγά, τα μανιτάρια με κρεμμύδια στην κατσαρόλα και το επιδόρπιο, που είναι παφίτικες τσιπόπιτες! Εκείνο το βραδάκι, στον άνετο και καλόγουστο χώρο του, οι μυρωδιές από τους καλοφτιαγμένους μεζέδες και τα είδη σχάρας, άνοιξαν την όρεξη της παρέας, κι έτσι, χωρίς άλλη χρονοτριβή, αφού γεμίσαμε τα ποτήρια μας με κόκκινο κρασί, παραγγείλαμε μεζέδες (€15 το άτομο), ενώ δύο προτίμησαν μερίδα χοιρινό σουβλάκι (€7.50) και κοτόπουλο σουβλάκι (€8). Όλα ήταν ένα κι ένα! Ζουμερότατα, νοστιμότατα και φρεσκότατα. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Ψάχνεις γιορτινές συνταγές; Θα τις βρεις όλες στο Cooking του Sigmalive. Καθημερινά περισσότερες συνταγές που θα κάνουν τις γιορτές σου πιο νόστιμες. 

Tags go out, Food, μεζες, ταβέρνα, εγκωμη, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0259 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3339 s // Total time: 2.3598 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X