Όλα έτοιμα για τη 12η απονομή των βραβείων Time Out Eating Awards


Όλα έτοιμα για τη 12η απονομή των βραβείων Time Out Eating Awards

Δείτε τις πρώτες εικόνες

12 χρόνια γεμάτα βραβεύσεις, γεύσεις, συγκινήσεις, χαμόγελα, συνταγές, δημιουργικότητα, αγάπη, πάθος, ευρηματικότητα, νοστιμιά! Η μεγαλύτερη γαστρονομική βραδιά της χρονιάς, τα Time Out Eating Awards σε λίγο θα ξεκινήσει και όλα είναι έτοιμα για μία εκδήλωση που διοργανώνει το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης και ψυχαγωγίας με στόχο τόσο την αναβάθμιση της εγχώριας γαστρονομίας όσο και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Το θεσμό παρουσιάζει και φέτος η Nespresso και στήριζει δυναμικά η American Express της Τράπεζας Κύπρου.

Για το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο τα εστιατόρια όσο και οι αναγνώστες του Time Out, οι οποίοι στήριξαν τη διοργάνωση με τις 102,538  ψήφους τους, ένα νούμερο που δείχνει την έμπρακτη αγάπη του κόσμου για το θεσμό.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η πάντα χαμογελαστή, πάντα γλυκομίλητη και πάντα αυθεντική Μαρία Μπεκατώρου.

Μια βραδιά της οποία το μενού που  θα απολαύσουν σε λίγη ώρα οι εκλεκτοί καλεσμένοι είναι αφιερωμένο σε ένα ταξίδι στις γεύσεις της Κύπρου και της Ελλάδας το οποίο επιμελήθηκε με σεφ το Βασίλη Καλλίδη. 

Χορηγοί της βραδιάς: Vittel, San Pellegrino, Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Hendrick’s Gin, παγωτά Antica Gelateria del Corso, ΚΕΟ, Αnco Catering Equipment
Υποστηρικτές: Carrefour Kύπρου, Landas Colour
Χορηγός Φιλοξενίας: Hilton Cyprus
Επιμέλεια Διακόσμησης: RSVP

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Eυρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Tags time out eating awards 2016, βραβεια, time out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2762 s (230 Queries.) // Parse time: 2.1849 s // Total time: 5.4611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X