Lady Gaga: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ασθένεια που πάσχει


Lady Gaga: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ασθένεια που πάσχει

Η γενναία αποκάλυψη

H εκρηκτική Lady Gaga αποφάσισε μπροστά στο κοινό να κάνει μια γενναία εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τη διαταραχή μετα-τραυματικού στρες (PTSD).

Η 30χρονη τραγουδίστρια πραγματοποίησε πρόσφατα επίσκεψη Ali Forney Center, ένα καταφύγιο για άστεγους νέους της LGBT κοινότητας στη γειτονιά του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής την εκστρατεία στήριξης #ShareKindness.

"Μου αρέσει να προσφέρω πράγματα σε ανθρώπους που έχουν λιγότερα ή και καθόλου πράγματα σε σχέση με εμένα. Αυτά τα παιδιά είναι άστεγα και δεν είναι μόνο πως βρίσκονται σε ανάγκη. Πολλά από αυτά πέρασαν τραυματικές εμπειρίες και ζουν με αυτές", δήλωσε η Gaga κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία παρουσιάστηκε στο "The Today Show" σήμερα. "Το δικό μου τραύμα με βοήθησε να κατανοήσω το τραύμα των άλλων», είπε η τραγουδίστρια πριν κάνει την εξομολόγησή της. "Δεν έχω τα ίδια προβλήματα που έχετε, αλλά έχω μια ψυχική ασθένεια και αγωνίζομαι κάθε μέρα μαζί της", είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια αποκάλυψε πως πάσχει από PTSD. "Ποτέ δεν το έχω ξαναπεί σε κάποιον αυτό. Αλλά η καλοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της οικογενείας μου, οι φίλοι και οι γιατροί ήταν αυτό που μου έσωσε τη ζωή... Έψαχνα τόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου και διαπίστωσα ότι η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος" είπε η τραγουδίστρια.  

Η Gaga αποκάλυψε πως βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών, μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern το 2014. Έκτοτε είναι εξαιρετικά δραστήρια σε θέματα κακοποίησης και στηρίζει τα θύματα βιασμών μέσω του ιδρύματος "Born This Way Foundation". Σήμερα δημοσιεύσε και ένα βίντεο με στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο κέντρο γράφοντας πως:"Σήμερα μοιράστηκα ένα από τα βαθύτερα μυστικά μου με τον κόσμο...". 

Πηγή: fthis.gr

Tags lady gaga, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9567 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6639 s // Total time: 2.6206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X