Τα 15 καλύτερα σχήματα στη νυχτερινή Αθήνα


Τα 15 καλύτερα σχήματα στη νυχτερινή Αθήνα

Μεγάλα σχήματα, live parties, one man show(s) και... γιορτινά μπουζούκια

Και φέτος στη γιορτινή Αθήνα, τα μουσικά προγράμματα που προσφέρονται για τη διασκέδασή σας είναι πολλά, άκρως ενδιαφέοντα και για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε τις προτάσεις μας για να ανακαλύψετε τον ήχο της νυχτερινής Αθήνας και να οργανώσετε ένα ταξίδι για έξοδο στη νυχτερινή πρωτεύουσα ενόψει γιορτών.

Xριστούγεννα λοιπόν στις πίστες της Αθήνας!

1. Γιώργος Μαζωνάκης, "Σημείο G"
Το live clubbing πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με αυτό το διαδραστικό σόου, που θέλει να θέσει σε εγρήγορση τις αισθήσεις. Το πρώην "Έναστρον" έχει γίνει αγνώριστο, αλλά όχι και ο Μαζωνάκης, ο οποίος απλώς δοκιμάζει την έτσι κι αλλιώς τολμηρή περσόνα του σε μια νέα συνθήκη: αυτή περιλαμβάνει stage στο κέντρο του χώρου, 36 μουσικούς, χορευτές και performers, DJ set από τον Chris Child. όλα σε σκηνοθετικό δέσιμο από την Έφη Γούση, την οποία έχουμε γνωρίσει από θεατρικές σκηνοθεσίες.

2. Νίκος Βέρτης, οδός Πέτρου Ράλλη
Έχοντας πατήσει πρώτοι το πόδι μας στο νέο χώρο όπου θα εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Και αυτό γιατί εκείνος έχει βάλει όλη του την τρέλα στο σχεδιασμό και ο Γιώργος Παντελούκας τις σχεδόν μνημειακές διακοσμητικές ιδέες του. Στο πρώην εργοστάσιο Μπήτρου έχει στηθεί μια σκηνή με υπερσύγχρονες προδιαγραφές, που μπορούν να στηρίξουν το «αστεράτο» one-man-show του Νίκου, απέναντι από μια αμφιθεατρική πλατεία με τέλεια ορατότητα από κάθε σημείο - εκεί μεταφέρεστε περνώντας από ένα τεράστιας κλίμακας φουαγιέ. (­Πρεμιέρα: Παρασκευή 16/12)

3. Γιάννης Πάριος - Ελένη Βιτάλη, "Ιερά Οδός"
Για δεύτερη σεζόν στον ίδιο χώρο, τον οποίο διάλεξε από πέρυσι για να κάνει την επιστροφή του στη νύχτα, ο Πάριος ερμηνεύει με στεντόρεια φωνή όλα εκείνα τα τραγούδια που τον έχρισαν σημαντικότερο εκπρόσωπο του ερωτικού τραγουδιού - και, φυσικά, λατρεύεται και ραίνεται με λουλούδια από μεγάλες και μικρές ηλικίες. Μαζί του μια Ελένη Βιτάλη που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να κάνει ξανά συγκινητικό στα αφτιά και στην ψυχή το λαϊκό τραγούδι καθώς και μια θαυμάσια ορχήστρα.
Ιερά Οδός (2103428272) Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι.
Είσ. με ποτό στο μπαρ €15, φιάλη ποτού €150 & 170 (κομπλέ), κρασί ανά δύο άτομα €75 & 85. Κυρ. € 75 τα δύο άτομα με φαγητό και κρασί. Κάθε Σάβ. στις 11 μ.μ. & Κυρ. στις 6 μ.μ. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags Αθηνα, go out, διασκεδαση, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, σχηματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2614 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4269 s // Total time: 2.6883 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X