Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Βαρελάδικα!


Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Βαρελάδικα!

Το αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία

Πέρασαν κιόλας 5 άκρως επιτυχημένα χρόνια που τα Βαρελάδικα πρωταγωνιστούν στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας. Άλλαξαν πρώτοι την έννοια της διασκέδασης στην ταβέρνα, μαγείρεψαν και σας προσέφεραν εξαιρετικό κυπριακό μεζέ χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, μπλέξαμε με μεγάλη μαεστρία ελληνικές γεύσεις στα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού μας.

Ένας νέος χειμώνας ήρθε και το αγαπημένο σας στέκι, είναι πάλι εδώ, ανανεωμένο και έτοιμο να σας προσφέρει μια χρονιά γεμάτη γευστικές και μουσικές εμπειρίες.  Η υψηλή ποιότητα  του φαγητού, τα εξαιρετικά μουσικά σχήματα και η  ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη χώρο, δε μπορούν παρά να θέσουν τα Βαρελάδικα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των Λευκωσιατών και όχι μόνο.

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι εδώ για να γιορτάσουν μαζί προσφέροντας σας κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Είναι ανοιχτοί καθημερινά από τις 8. Ανάβουν το τζάκι και σας σερβίρουν τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά συνοδεία ξεχωριστής μουσικής με σχήματα που διαφέρουν απ’ τα συνηθισμένα. Ρεμπέτικα, παλιό λαϊκό, εντεχνολαϊκά και φυσικά μοντέρνα ανεβαστικά λαϊκά, παίρνουν το καθένα την σειρά του στη σκηνή των Βαρελάδικων.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα ανοίξουν στις 12.30 τις πόρτες και θα σας περιμένουν για ένα ξέφρενο πάρτι παρέα με το αγαπημένο σας συγκρότημα τα Ξύδια που θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Θα υπάρχει ειδική τιμή 35 ευρώ open bar και θα σερβίρονται ειδικά διαμορφωμένα platters με τσιμπίματα.

Το γλέντι ξεκίνησε . Εσύ θα λείπεις;

Πληροφορίες και κρατήσεις 97810303

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 65

Tags ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΑ, διασκεδαση, παραμονη πρωτοχρονιας, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8506 s (252 Queries.) // Parse time: 0.9622 s // Total time: 2.8128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X