Η Σοφία Ευσταθίου, fashion editor της Madame Figaro μας δίνει πολύτιµα tips για το τι να φορέσουμε στο ρεβεγιόν


 Η Σοφία Ευσταθίου, fashion editor της Madame Figaro μας δίνει πολύτιµα tips για το τι να φορέσουμε στο ρεβεγιόν

Βρισκόµαστε µία ανάσα πριν το φετινό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

Τι θα φορέσεις; Αυτό είναι αυτό που σκέφτeσαι περισσότερο από ότιδηποτε άλλο!  Η Σοφία Ευσταθίου, fashion editor της Madame Figaro δίνει πολύτιµα tips και αποκαλύπτει τους δικούς της στόχους για το 2017!
DRESS CODE: Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα πρότεινα µάξι φορέµατα στο µήκος του αστραγάλου σε ροµαντικό ύφος, µε αραχνοΰφαντα υφάσµατα και µε πολυτελείς λεπτοµέρειες ή ακόµα λεπτοµέρειες από βολάν που να παραπέµπουν στην παραµυθένια εποχή του ροµαντισµού. Φορέµατα σε lingerie ύφος µε λεπτοµέρειες από δαντέλα σε µεταξωτό ή βελούδινο ύφασµα και sequins µίνι φορέµατα. Αν θέλεις να προσθέσεις ένα ροκ στοιχείο στην εµφάνισή σου, συνδύασέ τα µε ένα leather biker jacket και φυσικά πέδιλα µε περιποιηµένα άκρα!
EXPERT TIP: Οτιδήποτε επιλέξουµε να φορέσουµε εκείνη τη βραδιά πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση και εφαρµογή. Αποφεύγουµε τις µεγάλες τσάντες και προτιµούµε µικρά clutch bags. Τα κοσµήµατα είναι απαραίτητα. ∆ιάλεξε σκουλαρίκια µε σειρά από πέρλες, chokers και statement pendants και δώσε χαρακτήρα στην εµφάνισή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές!


BE ALTERNATIVE: Για µια πιο "χαλαρή" εµφάνιση θα πρότεινα ένα βελούδινο trouser suit σε πιο άνετη γραµµή ή ένα µεταξωτό pajama look, συνδυασµένο µε flat slippers ή βελούδινα high heel sandals.
MY FAVORITES: Τα υπέροχα φορέµατα του οίκου Maison Valentino, το βελούδινο suit από τη συλλογή της Alberta Ferretti, το µάξι φόρεµα µε ruffles του οίκου Alexander McQueen, η µεταξωτή embroidery κάπα του οίκου Erdem και τα φανταστικά φορέµατα-έργα τέχνης του οίκου Balmain. Επίσης τα µπροκάρ σύνολα του οίκου Gucci και τέλος τα βελούδινα σανδάλια Gianvito Rossi και τα mules της Αlberta Ferretti.


BEJEWELED: Layering στα κοσµήµατα! Σκουλαρίκια, chokers, statement pendants και δαχτυλίδια, earcuffs, αλυσίδες και headpieces έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!
MY XMAS LOOK: Θα φορέσω ένα µάξι πλεκτό φόρεµα µε ruffles που µου έχει πλέξει η θεία µου και θα το συνδυάσω µε πλεξούδες και καρφίτσες στα µαλλιά για να πετύχω ένα πιο ροµαντικό ύφος µε µια gothic πινελιά σκούρου µπορντό κραγιόν.


SANTA'S GIFT: Αν και µεγάλωσα πια, τον αφήνω να µε... εκπλήξει!
XMAS 2016: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τα περάσω µε την οικογένειά µου.
NEW YEARS RESOLUTIONS: Συνήθως δεν µου βγαίνουν, οπότε έχω πάρει την απόφαση να δέχοµαι την κάθε χρονιά µε το ηθικό ψηλά και µε όλα όσα φέρει, καλά ή κακά!

Tags μόδα, ρεβεγιον, σοφια ευσταθιoυ, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0234 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2734 s // Total time: 3.2968 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X