Τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τα περισσότερα views στο youtube!


Τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τα περισσότερα views στο youtube!

Μάθετε για ποια πρόκειται!

Χριστούγεννα χωρίς μουσική δεν γίνεται κι έτσι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα γιορτινά τραγούδια όλων των εποχών, τα οποία μάλιστα έχουν τα περισσότερα views στο YouTube και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα γνωρίζετε!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU – MARIAH CAREY

Την πρωτιά ως το πλέον δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι έχει ποια άλλη… από τη Mariah Carey με το All I want for Christmas is you! Με περισσότερα από 212 εκατομμύρια views έχει αγαπηθεί και τραγουδηθεί όσο κανένα άλλο. Η ερμηνεία της Mariah Carey σε αυτό είναι πολύ χαρακτηριστική και δύσκολο να τη μιμηθεί κανείς!

LAST CHRISTMAS – WHAM

Οι Wham! το 1982 με παραγωγό τον George Michael ερμήνευσαν το τραγούδι Last Christmas και από τότε είναι κάτι σαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς δεν υπάρχει χρονιά που να μην το ακούμε στα ραδιόφωνα καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Όσον αφορά στα χτυπήματά του στο YouTube αξίζει να πούμε πως έχει φτάσει σχεδόν τα 174 εκατομμύρια views.

JINGLE BELLS

Το Jingle bells είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια στον κόσμο, το οποίο γράφτηκε το 1857 και σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει τις 65 εκατομμύρια θεάσεις στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το εν λόγω τραγούδι είχε γραφτεί αρχικά για να τραγουδηθεί από χορωδία ενός Κυριακάτικου σχολείου και δεν αφορούσε στα Χριστούγεννα. Η σύνδεσή του με αυτή την περίοδο του χρόνου έγινε αρκετά χρόνια αργότερα.

LET IT SNOW -  VAUGHN WILTON MONROE

Το τραγούδι Let it snow, το οποίο ερμήνευσε πρώτος ο Vaughn Monroe όσο κι αν σας φανεί περίεργο γράφτηκε τον Ιούλιο του 1945 στην Καλιφόρνια, όταν ο δημιουργός του φαντάστηκε λίγο πιο ψυχρές συνθήκες στον καύσωνα που επικρατούσε. Έχει διασκευαστεί και ερμηνευθεί από πολλούς καλλιτέχνες με την πιο δημοφιλή ερμηνεία εκείνην του Dean Martin, η οποία ξεπερνά τα 64 εκατομμύρια views.

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN - JUSTIN BIEBER

Ότι αγγίζει ο Justin Bieber φαίνεται πως γίνεται χρυσός. Έτσι όταν ο νεαρός pop τραγουδιστής θέλησε να διασκευάσει ένα από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το Santa Claus is coming to town, δεν θα μπορούσε να μην γίνει επιτυχία, φτάνοντας τις 39 εκατομμύρια θεάσεις στο κανάλι του στο youtube.

SANTA BABY -  EARTHA KITT

Το πιο ναζιάρικο και γλυκό χριστουγεννιάτικο τραγούδι είναι ίσως αυτό που πρωτοτραγούδησε η Eartha Kitt και δεν είναι άλλο από το Santa Baby. Ηχογραφήθηκε το 1953 και σήμερα έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια views!

 

Tags χριστουγεννιάτικα τραγουδια, youtube, views


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4750 s (227 Queries.) // Parse time: 3.3666 s // Total time: 5.8416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X