6 νέες ταινίες που πρέπει να δείτε αυτές τις γιορτές!


6 νέες ταινίες που πρέπει να δείτε αυτές τις γιορτές!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο σινεμά!

La La Land

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά τα 'Crazy, Stupid, Love' (2011) και 'Gangster Squad' (2013), για τις ανάγκες του μιούζικαλ 'La La Land' σε σενάριο και σκηνοθεσία Damien Chazelle (δημιουργού του πολυβραβευμένου 'Whiplash'). Μάλιστα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Chazelle είχε αρχικά στο μυαλό του τον πρωταγωνιστή του 'Whiplash', Miles Teller, ο οποίος τελικά αποχώρησε (ευτυχώς για εμάς) λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην ταινία, που έκανε πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας (με την Stone να παίρνει το βραβείο ερμηνείας) αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Τορόντο, ο Gosling υποδύεται τον Sebastian, έναν jazz πιανίστα που ερωτεύεται μια νεαρή ηθοποιό, τη Μia (Εmma Stone), αλλά τα προβλήματα για τους δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν καθώς γίνονται όλο και πιο επιτυχημένοι. Πρόκειται για ένα αυθεντικό μιούζικαλ, υποψήφιο για 7 Χρυσές Σφαίρες, που θα διαθέτει τη μαγεία των μιούζικαλ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, μια μουσικοχορευτική πανδαισία που εξελίσσεται στο Λος Άντζελες του σήμερα και που καταγράφει τον πόνο και την απόλαυση της επιδίωξης των ονείρων. Εκτός από τους δύο λαμπερούς σταρ, στο cast συναντούμε επίσης τον βραβευμένο με Όσκαρ, J.K Simmons, αλλά και τον τραγουδιστή John Legend.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Υποψήφιοα για 7 Χρυσές Σφαίρες μιούζικαλ από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του 'Whiplash', Damien Chazelle.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις τον Ryan Gosling και την Emma Stone ξανά μαζί, σε μια ταινία φόρο τιμής στη χρυσή εποχή των μιούζικαλ του Χόλιγουντ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (122')

Collateral Beauty

Ο σκηνοθέτης David Frankel ενώνει μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών του Χόλιγουντ, για τις ανάγκες της δραματικής ταινίας 'Collateral Beauty'. Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Edward Norton και Helen Mirren, είναι μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που συναντούμε στο πρωταγωνιστικό καστ. Αγάπη, Χρόνος, Θάνατος. Αυτά τα τρία πράγματα ενώνουν κάθε άνθρωπο στη Γη. Λαχταρούμε αγάπη, ευχόμαστε να είχαμε περισσότερο χρόνο, φοβόμαστε το θάνατο. Μετά το 'Suicide Squad', το οποίο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτικούς, ο Will Smith επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι. Ο 48χρονος σταρ υποδύεται τον Howard Inlet, ένα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας στη Νέα Υόρκη που προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλίψη και τους προσωπικούς τους δαίμονες, μετά από μία τραγική απώλεια, στέλνοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Τότε οι συνάδελφοί του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τον πόνο του, με έναν παράδοξο, αλλά ανθρώπινο τρόπο. Όμως καθώς εκείνος στέλνει τα γράμματα, κάτι απίθανο συμβαίνει: η Αγάπη, ο Χρόνος και ο Θάνατος, εμφανίζονται μπροστά του με άνθρωπινη μορφή! Το 'Collateral Bauty', ισορροπεί ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα, σε ένα όμορφο στόρι που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Δραματική ταινία που μιλά για την αγάπη, το χρόνο και το θάνατο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για το all star cast του και την όμορφη θεματολογία του φιλμ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (94') Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags ταινια, χριστουγεννα, χριστουγεννιατικες ταινιες, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6402 s (229 Queries.) // Parse time: 2.0769 s // Total time: 4.7171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X