Kardashian V's Middleton: Ποια ντύνεται πιο όμορφα απ' τις δύο;


Kardashian V

Ένα crash test που δεν πρέπει να χάσεις.

Είναι το ίδιο πολύ διάσημες ενώ τα φλας δεν σταματούν να στρέφονται προς αυτές. Κάθε τους κίνηση απαθανατίζεται με τον φακό των παπαράτσι να καραδωκεί έξω ή ακόμη και μέσα στο σπίτι.
Ακόμη ένα κοινό στοιχείο που έχουν, είναι πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί με μόλις ένα μήνα διαφορά.

Τι λέει ο expert:
Όσο για τη μόδα είνα και οι δύο fashion icons, αλλά μια απ' αυτές κατέχει τα σκήπτρα. Ποια είναι η νικήτρια; Η Kim Kardashian! Σύμφωνα με τον διάσημο σχεδιαστή Ρολάν Μουρέ (Roland Muret) η μελαχρινή σταρ έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας. Έχοντας ντύσει και τις δύο κυρίες κάτι παραπάνω πρέπει να γνωρίζει! "Δεν βλέπετε εκατομμύρια γυναίκες να τρέχουν να ντυθούν σαν την Middleton. Για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ συναντάμε κοπέλες που θέλουν να αντιγράψουν το ενδυματολογικό στιλ της Καρντάσιαν. Η δύναμη της Kate στη μόδα είναι υπερεκτιμημένη" δήλωσε ο Μουρέ σε συνέντευξή του στην βρετανική Vogue.

Η σύγκριση:
Το σίγουρο είναι πως η Kim επιλέγει πιο στενές και σέξι γραμμές, σε αντίθεση με την Kate Middleton, η οποία λόγω του κοινωνικού της status πρέπει να είναι όσο πιο σεμνή γίνεται. Μάλιστα η Kim σε αντίθεση με την Kate συχνά φορά φορέματα τύπου coctail ενώ την βλέπουμε να προτιμά αυτά που έχουν βαθύ ντεκολτέ, για.. ευνόητους λόγους.

Ένα κοινό τους στοιχείο είναι πως και οι δυο κυρίες επιλέγουν συχνά φορέματα που τελειώνουν κάτω από το γόνατο. Πάλι, η διαφορά είναι πως η Δούκισσα του Cambridge προτιμά τα ριχτά φορέματα. Επίσης η Kate έχει προτίμηση στις μάξι τουαλέτες ιδίως σε gala και άλλες επίσημες εκδηλώσεις, πράγμα που δεν επιλέγει συχνά η γνωστή τηλεπερσόνα. Εκτός βέβαια κι αν η τουαλέτα έχει βαθύ σχίσμα.

Εσείς ποια από τις δύο θαυμάζετε πιο πολύ, από πλευράς στυλ; Γράψτε μας πιο κάτω τα σχόλιά σας.

Πηγή φωτογραφιών: radar.gr

Tags Kate Middleton, kim kardashian, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6422 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8049 s // Total time: 3.4471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X