Οι φωτογραφίες επώνυμων Κυπρίων στο instagram με τα περισσότερα likes


Οι φωτογραφίες επώνυμων Κυπρίων στο instagram με τα περισσότερα likes

Οι λογαριασμοί που αγαπούν οι Κύπριοι

Το instagram έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο όλων και αυτό είναι γεγονός. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2016 ψάξαμε σε αγαπημένους δικούς σας λογαριασμούς επώνυμων Κύπριων με χιλιάδες followers και βρήκαμε τη φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα likes. 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Με περισσότερους από 40 χιλιάδες followers η φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα likes είναι αυτή με την μικρή Αριάδνη και την παρουσιάστρια να χαμογελά γλυκά στο φακό έχοντας δίπλά της ότι πολυτιμότερο έχει.

Άντρεα Κυριάκου

Με κάτι περισσότερο από 42 χιλιάδες followers το πανέμορφο μοντέλο έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο "ισχυρά" accounts στα social media. Η φωτογραφία που ανέβασε το 2016 και απέσπασε τα περισσότερα likes είναι αυτή που τη δείχνει χαλαρή σε παραλία το περασμένο καλοκαίρι. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Αν και η ίδια έχει πει πολλές φορές ότι δεν τα πηγαίνει καλά με την τεχνολογία εντούτοις φαίνεται ότι το instagram είναι ένα μέσο που της αρέσει καθώς πολύ συχνά τη βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό που μετρά πάνω από 42 χιλιάδες followers. Αυτή που τη δείχνει ντυμένη σαν μαθητριούλα είναι αυτή που "κέρδισε" τα περισσότερα likes χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε στις φωτογραφίες εκείνες που αφορούσαν διαγωνισμούς. 

Μαρία Κορτζιά 

Μία από τις ανερχόμενες παρουσίες στην κυπριακή τηλέοραση. Η φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που μετρά κάτι λιγότερο από 20 χιλιάδες followers που κατάφερε να πάρει τα περισσότερα likes είναι αυτή με το σύντροφό της Πιέρο Σωτήριου. 

Ramona Filip Τορναρίτη 

Μπορεί να θεωρηθεί και βασίλισσα του instagram στην Κύπρο καθώς τη γνωστή σχεδιάστρια ακολουθούν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης περισσότεροι από 127 χιλιάδες. Η πιο κάτω φωτογραφία της είναι αυτή που απέσπασε τα περισσότερα likes το 2016.

Άντρη Καραντώνη 

Η ίδια το 2016 έζησε ότι πιο όμορφο μπορεί να βιώσει μια γυναίκα. Έφερε στον κόσμο την κορούλα της Αργυρώ και η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το μαιευτήριο ήταν φυσικά και αυτή που απέσπασε τα περισσότερα likes από τους κάτι περισσότερο από 30 χιλιάδες followers της. 

Βαρβάρα Λάρμου

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να είναι αρκετά δημοφιλής και στα social media καθώς στο instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 76 χιλιάδες followers. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes για το 2016 της πρωταγωνίστριας είναι αυτή που τη δείχνει με την Ελένη Βαϊτσου και μέλος της παραγωγής της σειράς που συμμετέχουν. 

Μαρία Ιωάννου

Μία από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες που είδαμε στο instagram το χρόνο που αποχαιρετάμε ήταν αυτή της ηθοποιού με την κόρη της. Το ίδιο αισθάνθηκαν και οι περίπου 37 χιλιάδες followers της ηθοποιού που ανέδειξαν την πιο κάτω φωτογραφία στην πρώτη θέση του λογαριασμού της με τα περισσότερα likes για το 2016.

Νικόλας Ιωαννίδης

24 χιλιάδες followers ακολουθούν το γνωστό στυλίστα στους οποίους η φωτογραφία που τους άρεσε περισσότερο είναι αυτή που ποζάρει μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ. 

Χριστίνα Δημητρίου 

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο λογαριασμό της ενημερώνοντας τους 23 χιλιάδες followers της για την καθημερινότητα και τις αγαπημένες της συνήθειες. Δείτε πιο κάτω ποια είναι η φωτογραφία της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ και ραδιοφωνικής παραγωγού του Super Fm που απέσπασε τα περισσότερα likes κατά τη διάρκεια του 2016.  

Έφη Παπαϊωάννου

Stylish, επαγγελματίας και γλυκιά μανούλα η ίδια φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους περίπου 18 χιλιάδες followers της, κυρίως για ότι αφορά στις νέες της συλλογές. Η φωτογραφία της γνωστής σχεδιάστριας, που απέσπασε τα περισσότερα likes, είναι από τη φωτογράφηση της μαζί με τις δίδυμες κόρες της για τη Madame Figaro και την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. 

Tags διασημοι, instagram, likes, κυπριοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5050 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4783 s // Total time: 2.9833 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X