Μην χάσετε την πρεμιέρα της ταινίας "La La Land"


Μην χάσετε την πρεμιέρα της ταινίας "La La Land"

O Damien Chazelle υπογράφει -ίσως- το ομορφότερο φιλμ της φετινής χρονιάς 

Σε μια εποχή που μόνο οι superhero ταινίες της Marvel καταφέρνουν να γεμίσουν ασφυκτικά της κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως, ο Damien Chazelle έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι το σινεμά χρειάζεται λίγα και καλά συστατικά για να μας καθηλώσει.

Η συνταγή είναι απλή. Άρτια σκηνοθεσία, καλογραμμένο σενάριο, δύο ιδιαίτερα συμπαθείς πρωταγωνιστές στο κοινό και ένα νοσταλγικό soundtrack.

Και φυσικά ένα μοναδικό love story που ποτέ δεν αφήνει ποτέ κανένα θεατή ασυγκίνητο. Γλυκόπικρο, αληθινό, χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς και έναν κλισέ επίλογο.

Μια ταινία που θα διαθέτει τη μαγεία των μιούζικαλ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, μια μουσικοχορευτική πανδαισία που εξελίσσεται στο Λος Άντζελες του σήμερα και που καταγράφει τον πόνο και την απόλαυση της επιδίωξης των ονείρων.To φιλμ είναι επηρεασμένο από γνωστά μιούζικαλ όπως οι "Ομπρέλες του Χερβούργου" του Jacques Demy, ενώ κατά διαστήματα γίνονται ειδικές αναφορές σε κλασικές ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου όπως το "Επαναστάτης χωρίς αιτία" και "Casablanca". Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags La La Land, Damien Chazelle, go out, σινεμα, πρεμιέρα, κινηματογραφος, ταινια, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6911 s (228 Queries.) // Parse time: 2.4296 s // Total time: 6.1207 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X