Απίστευτος καυγάς Μίνας Αρναούτη και γνωστής τραγουδίστριας που θα οδηγηθεί στα δικαστήρια!


Απίστευτος καυγάς Μίνας Αρναούτη και γνωστής τραγουδίστριας που θα οδηγηθεί στα δικαστήρια!

\"Εσύ όταν τα είχες με τον άλλο λαϊκό τραγουδιστή και έκανε ναρκωτικά…\"

Απίστευτος καυγάς εξελίχθηκε στο facebook με πρωταγωνίστριες την Μίνα Αρναούτη και την Σαπρίνα.

Η τραγουδίστρια έγραψε σε ένα post στο προσωπικό λογαριασμό της Αρναούτη: "Το αποτέλεσμα είναι μια ζωή να χαθεί και η μια κοπέλα να ταλαιπωρηθεί και να κινδυνέψει επικίνδυνα... Ποιος οδηγούσε ίσως να μην το μάθουμε ποτέ οπότε ας μην τσακώνεστε. Αυτό που είναι όμως τραγικό, είναι ότι αν οδηγούσε ο Παντελής, που κάποιοι έτσι λένε, τότε είναι τραγική ανευθυνότητα, που μπήκαν στο αυτοκίνητο, επιτρέποντας σε έναν άνθρωπο που οι εξετάσεις του έδειξαν ότι στο αίμα του κυλούσε οινόπνευμα μόνο και ήταν λιώμα να οδηγήσει... Δεν εμπιστεύεσαι να μπεις σε αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος τόσο λιώμα… και ακόμα χειρότερα που επέτρεψαν στον Παντελή να οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση… Οπότε να θυμάστε αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ΠΟΤΕ μαζί".

Στη συνέχεια η Μίνα 'στολίσει' με τον δικό της τρόπο λέγοντας της: "Εσύ όταν τα είχες με τον άλλο λαϊκό τραγουδιστή και έκανε ναρκωτικά έμπαινες στο αμάξι του η όχι;;;; η μήπως δεν ήξερες πότε έκανε χρήση; σε παρακαλώ πολύ κάνε μου την χάρη...".

Αυτή η απάντηση της Μίνας ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ο πόλεμος και να ξεφτιλιστούν δημοσίως καταλήγοντας φυσικά ότι θα στείλει μήνυση η μία στην άλλη!

Δείτε τις απίστευτες συνομιλίες τους:

Tags μινα αρναουτη, σαπρινα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9732 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2398 s // Total time: 2.2130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X