Απόψε πάμε στα 5 νέα μπαρ για fine drinking


Απόψε πάμε στα 5 νέα μπαρ για fine drinking

Υποδεχόμαστε το 2017 στα new entries της πόλης 

Το σκηνικό αλλάζει, νέες αφίξεις έρχονται στο προσκήνιο, περιποιημένα μενού, signature κοκτέιλ και premium ποτά στα ποτήρια μας.

Πάρε μία γεύση από ό,τι καινούργιο παίζει αυτή τη στιγμή στον τομέα τoυ fine drinking στην Κύπρο.

Jigger
Μπαίνοντας στο αγαπημένο 48Bistro και ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο θα βρεθείς στο νέο cocktail bar της πρωτεύουσας. Εδώ, σε ένα γουστόζικο μοντέρνο περιβάλλον μπορείς να δοκιμάσεις νέα cocktail, να απολαύσεις classics και να βρεις μόναδικά premium ποτά. Το μενού των cocktail δημιούργησε ο Βάκης Σταυρή, τον οποίο μπορείς μάλιστα και να γνωρίσεις αυτοπροσώπως εκεί, καθώς είναι ο Head bartender, ενώ πίσω του κρύβει μια πολύ καλά επιλεγμένη και εκπαιδευμένη ομάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν ο Βάκης Σταυρή κέρδισε τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Κλασικού Cocktail, και μας εκπροσώπησε επάξια στην Τσεχία το καλοκαίρι μπαίνοντας μάλιστα στην πρώτη πεντάδα. Τον Νοέμβριο επίσης εκπροσώπησε τη Κύπρο σε παγκόσμιο διαγωνισμό bar tendering στο Τόκιο. Στο Jigger τα βράδια θα ακούσεις από jazz, rock, electro swing τις καθημερινές μέχρι και house τα Σαββατοκυριάκα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι επισκέψεις από διάφορους guest DJs. Μάθαμε επίσης πως τον Ιανουάριο τις καθημερινές θα γίνονται και διάφορα events με Classic rock και Jazz vibes. Jigger είναι η μεζούρα την οποία χρησιμοποιούν οι bartenders για να φτιάξουν τα αγαπημένα σου cocktail και ποτά και είναι απαραίτητο εργαλείο για ένα μπαρ το οποίο σέβεται τους πελάτες του, καθώς εγγυάται την ίδια γεύση και την ίδια ποσότητα αλκοόλ κάθε φορά. Γι' αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο πως το Jigger θα γίνει σύντομα το νέο talk of town.
(22664848) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 48, Λευκωσία. Δ-Κ 19.00-02.00.

Liege
Έχουν άλλη χάρη τα μπαράκια που ανοίγουν εκτός κέντρου! Το Liege στην Αρμενίας, είναι η νέα ενδιαφέρουσα προσθήκη στην πρωτεύουσα. Ο χώρος κομψός, ιδανικός για after work ποτά αλλά και εξόδους το βράδυ. Η λίστα περιλαμβάνει από μπίρες και κρασιά μέχρι και cocktail. Στα κρασιά, υπάρχει μια ποικιλία κόκκινων, ροζέ, λευκών και αφρώδων από το Νέο και τον Παλαιό Κόσμο και αρκετά by the glass. Πολύ ενδιαφέρουσα και η γκάμα από μπίρες, από τις γνωστές εμπορικές, μέχρι μοναστηριακές και super premium. Αξίζει να αναφέρουμε πως πίσω από το μπαρ υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από spirit. Όσον αφορά στα cocktail, η λίστα έχει 12 signature καθώς και κλασικά. Τα signature είναι όλα φτιαγμένα με premium spirits και κοστίζουν από €8-€9. Μερικά από αυτά είναι το God of Rum, με ρούμι, το Skinos Kiss με μαστίχα και το hit -μέχρι τώρα-, το Appassionato, ένα γλυκόξινο ποτό με βάση τη βότκα και το Mediterrane στο οποίο πρωταγωνιστεί το gin. Τη λίστα ολοκληρώνουν κάποια κλασικά, όπως Old Fashioned, Hugo και Mojito, τα πιο πολλά €7.
(96410421) Ιφιγενείας 48, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Κ 07.00-00.30. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags bar, go out, Μπαρ, ποτο, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1046 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7434 s // Total time: 2.8480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X