Τα highlights του Πάφος 2017


Τα highlights του Πάφος 2017

10 special αναφορές και σπουδαίες εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2017 που ξεχωρίζουν

Με δεκάδες πρεμιέρες, πρωτότυπες διεθνείς πολυπολιτισμικές παραγωγές, ανοικτές προσκλήσεις, προγράμματα residencies, συνέργειες Κυπρίων και ξένων καλλιτεχνών, μεγάλα ονόματα και θεάματα, πολιτειακές, θεσμικές και άλλες διοργανώσεις, καθώς και με ανταλλαγές με πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης (με προεξάρχουσα την άλλη φετινή πρωτεύουσα και "αδελφή" πόλη του Aar- hus), το πρόγραμμα της Πάφου για το 2017 ενισχύθηκε και εμπλουτίστηκε σε βαθμό που να περικλείει, σήμερα, περισσότερα από 150 έργα, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημιουργών, καλλιτεχνών και διανοουμένων από την Πάφο, την Κύπρο, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Πάρε μια γεύση από τα events.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Φαντασμαγορική έναρξη
Με τη συμμετοχή ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και με την παρουσία ανθρώπων απ' όλη την Κύπρο θα απολαύσουμε ένα πολύ-θέαμα από μουσική, χορό, προβολές, αφηγήσεις, ήχο και φως, όπου η τελετή συνδέει παρελθόν και μέλλον.
Σ 28 & Κ 29 Ιαν

ΜΟΥΣΙΚΗ
Φιλαρμονική του Βερολίνου
O σπουδαίος αρχιμουσικός Mariss Jansons, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής της Βιέννης, διευθύνει τη Φιλαρμονική του Βερολίνου στο Κονσέρτο της Ευρώπης στην Πάφο.
1 Μαΐου, Πλατεία Κάστρου, 12.00.

Tags ΠΑΦΟΣ 2017, PAFOS 2017, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5095 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2674 s // Total time: 2.7769 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X