Τα 5 "όχι" που πρέπει να πεις για να είσαι λιγότερο νευρική!


Τα 5 "όχι" που πρέπει να πεις για να είσαι λιγότερο νευρική!

Αυτά που πρέπει να “κόψεις”

Μπορεί να είμαστε μία αναπνοή πριν το τέλος του Ιανουαρίου είμαστε όμως σίγουρες πως δεν έχει τηρήσει ακόμα κανένα από τα resolutions του 2017. Ούτε γυμναστική, ούτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ούτε… ΤΙΠΟΤΑ. Για αυτό, λοιπόν, είπαμε να σου κάνουμε μία υπενθύμιση για το καλό σου. Συχνά υποπίπτεις σε παγίδες που μόνο καλό στην υγεία και την ηρεμία σου δεν κάνουν. Θεώρησέ μας κάτι σαν καμπανάκι στη ζωή σου.

Παρακάτω θα σου τονίσουμε για πολλοστή φορά τα "όχι" που πρέπει να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου ώστε να είσαι υγιέστατη και πολύ πιο ήρεμη. Αν κρίνουμε από εμάς, τον τελευταίο καιρό, ο εκνευρισμός είναι της… μόδας.

-Ζύγισμα; Όχι, παρακαλώ: Με λίγα λόγια, σταμάτα να ανεβαίνεις σε καθημερινή βάση πάνω στη ζυγαριά και να μετράς ακόμα και τα 100γρ. Μία φορά στις δεκαπέντε ημέρες είναι υπερ-αρκετή για να ελέγχεις το βάρος σου.  Επίσης, δεν είναι κρίμα να αφήσεις ένα τόσο δα πραγματάκι να σου χαλάσει τη διάθεση σου χωρίς λόγο;

- Να σας σερβίρω λίγο μπρόκολο; Όχι, ευχαριστώ: Εννοείται, πως πρέπει να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με αρκετά φρούτα και λαχανικά αλλά δε χρειάζεται να καταπιέζεσαι τρώγοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα υγιεινές τροφές που δε σου αρέσουν. Βρες τα φρούτα και τα λαχανικά που πραγματικά σου αρέσουν γευστικά και τότε να δεις που το junk food θα «φύγει» από τη ζωή σου χωρίς καν να το καταλάβεις. Όλα θέλουν τον τρόπο τους.

- Σταμάτα να έχει λανθασμένα #FitnessGoals: Δε γίνεται όλες μας να αποκτήσουμε το κορμί των κοριτσιών της Victoria’s Secret για αυτό πες όχι στην επίπονη γυμναστική και κυρίως στα λάθος πρότυπα. Η καθεμία μας έχει το δικό της καλούπι και με λίγη υπομονή τότε το σώμα σου. Φρόντισε να ακολουθείς το πρόγραμμα γυμναστικής που σε εκφράζει και δε θα χάσεις.

- Πέταγμα στους θερμιδομετρητές:  Μας πες μας δεν είναι ψυχοφθόρο να μετράς συνεχώς τις θερμίδες όλων όσων τρως; Και καταρχάς πρέπει να γνωρίζεις πως μπορεί να έχεις καταναλώσει 1.000 θερμίδες σε φρούτα, λαχανικά και υδατάνθρακες ή 1.000 σε γλυκά μόνο και τηγανιτά. Άρα, μήπως η ποσότητα σε εκνευρίζει χωρίς λόγο;

- Είσαι τέλεια; Όχιιιι, είναι η σωστή απάντηση. Καμία δεν κάνει 4-5 φορές την εβδομάδα γυμναστική. Καμία δεν τρώει συνεχώς φρούτα και λαχανικά. Καμία δεν πίνει 8-9 ποτήρια νερό την ημέρα. Καμία δεν κοιμάται τουλάχιστον ένα 8ωρο. Καμία δεν είναι αλάνθαστη και εν τέλεια καμία δεν τα καταφέρνει όλα αυτά μαζί. Όσο πιο προσιτοί είναι οι στόχοι σου τόσο πιο καλά θα νιώθεις εσύ με τον εαυτό σου!

Πηγή: queen.gr

Tags κανονες, ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1044 s (252 Queries.) // Parse time: 1.1458 s // Total time: 3.2502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X