Δείτε τη νέα συλλογή H&M Studio που θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 2 Μαρτίου


Δείτε τη νέα συλλογή H&M Studio που θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 2 Μαρτίου

Η απλότητα συνδυάζεται με την αγάπη και το πάθος στη νέα γυναικεία συλλογή H&M Studio

Η χάρη, ο ρομαντισμός, αλλά και το πάθος του μπαλέτου στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στη συλλογή H&M Studio. Η θηλυκότητα, ο όγκος και οι παραδοσιακές τεχνικές συνδυάζονται με τη χρηστικότητα, καθώς και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας του αθλητικού ρουχισμού, αποπνέοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αντίθεση. Φανταστείτε μια μπαλαρίνα στα παρασκήνια, να συνδυάζει την παραδοσιακή στολή της με σπορ κομμάτια, για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη αντιθέσεις, που γεφυρώνει τον απόηχο της ιστορίας με την απλότητα των μοντέρνων γραμμών.

"Αυτή η συλλογή στέλνει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Η γνώση του παρελθόντος συνδυάζεται με την ενέργεια του σήμερα και μας οδηγεί προς ένα νέο μέλλον", λέει η Pernilla Wohlfart, επικεφαλής εχεδίασης και καλλιτεχνική διευθύντρια της H&M.

Η Η&Μ Studio SS17 θα παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι ενώ υιοθετώντας το πρότυπο “see-now-buy-now”, η συλλογή θα διατεθεί την ίδια ημέρα online και στα καταστήματα από τις 2 Μαρτίου.

Δείτε μερικά από τα looks: 

Tags μόδα, H&M STUDIO, h&m, Συλλογή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0304 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4338 s // Total time: 2.4642 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X