Η δίαιτα αποτοξίνωσης της Kim Kardashian για να χάσετε κιλά σε ελάχιστο χρόνο!


Η δίαιτα αποτοξίνωσης της Kim Kardashian για να χάσετε κιλά σε ελάχιστο χρόνο!

Ακολούθησε την και δεν θα χάσεις

Μην κολλάς που βρισκόμαστε ακόμη στον Φεβρουάριο. Το καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά-σιγά και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει και προετοιμαζόμαστε για την εμφάνιση μας στις παραλίες και τα beach bar του νησιού που θα επισκεφθούμε φέτος.

Και επειδή το γυμναστήριο από μόνο του δεν είναι αρκετό, πρέπει να φροντίσεις και τη διατροφή σου. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως -που λέει και ο λαός- γι’ αυτό και εμείς σου βρήκαμε τη δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί η Kim Kardashian για να γίνεις κορμάρα σε χρόνο dt.

Η δίαιτα αυτή έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και ονομάζεται κετογόνος διατροφή. Η θεωρία πίσω από την κετογόνο διατροφή είναι πως όταν το σώμα σου δεν έχει καθόλου υδατάνθρακες για να χρησιμοποιήσει ως ενέργεια, το συκώτι σου μετατρέπει το λίπος σε λιπαρά οξέα και κετόνες.

Στη συνέχεια, αυτές οι κετόνες χρησιμοποιούνται ως κύρια πηγή ενέργειας από το σώμα σου, που σημαίνει ότι μπορείς να κάψεις περισσότερο λίπος κάθε μέρα. Παρακάτω θα δεις 5 κετογόνες τροφές, οι οποίες αν τις εντάξεις στη δίαιτα σου θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος πιο εύκολα.

#1. Σολομός

Ο σολομός είναι μία τροφή πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Η αύξηση πρόσληψης πολυακόρεστων λιπών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και επομένως να βελτιώσει την ικανότητά σου να χάσεις βάρος. Επιπλέον, ο σολομός είναι γεμάτος με βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει επίσης δραστικά στη μείωση της φλεγμονής. Βάλε λοιπόν, ως στόχο να καταναλώνεις ένα φιλέτο σολομού κάθε εβδομάδα.

#2. Καρύδια

Τα καρύδια είναι μια μεγάλη πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, βιταμίνης Ε, και φυτικών ινών, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνες Β συμπεριλαμβανομένου τη θειαμίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του λίπους.

Να θυμάσαι, όμως, μια χούφτα καρύδια περιέχει περίπου 200 θερμίδες και μία κουταλιά της σούπας σπορέλαιο macadamia περιέχει 120. Έτσι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ξηρούς καρπούς ως υποκατάστατο για άλλα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

#3. Αυγά

Το ανθρώπινο σώμα απορροφά, χωνεύει και χρησιμοποιεί την πρωτεΐνη από τα αυγά καλύτερη από ό, τι με οποιαδήποτε άλλη πηγή. Η πρωτεΐνη μπορεί να καθυστερήσει το χρονικό διάστημα που χρειάζεται η τροφή για να ταξιδέψει από το στομάχι στο έντερο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνεις χορτάτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

#4. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει σε μεγάλη ποσότητα επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), μια ουσία που έχει μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση από τις βιταμίνες C και E. Η επιγαλλοκατεχίνη έχει επίσης συνδέεται με την απώλεια βάρους. Για καλύτερα οφέλη, μπορείς να αντικαταστήσεις τον ημερήσιο καφέ σου με πράσινο τσάι.

#5. Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Ολόκληρο το φρούτο περιέχει 17 γραμμάρια υδατανθράκων και 13 γραμμάρια φυτικών ινών. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Nutrition Journal, προσθέτοντας μισό αβοκάντο στο γεύμα σου μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα κορεσμού και να μειώσει την όρεξη σου για τις επόμενες τρεις ώρες.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν, ένταξε αυτές τις τροφές στο καθημερινό σου διαιτολόγιο και απέκτησε το σώμα που τόσο θες.

Πηγή: queen.gr

Tags kim kardashian, Διατροφή, αποτοξίνωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8071 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2948 s // Total time: 2.1019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X