Αυτά είναι τα 5 καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της Λεμεσού!


Αυτά είναι τα 5 καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της Λεμεσού!

Θεματικά μασκέ πάρτι και παρελάσεις, για ένα από τα πιο busy τριήμερα διασκέδασης του χρόνου, αυτό της αποκριάς

Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, όπου οι πόλεις βάζουν τα αποκριάτικά τους και μπαίνουν σε τρελούς ρυθμούς! Κι αν υπάρχει μια πόλη που ξέρει καλύτερα το Καρναβάλι, αυτή είναι η Λεμεσός, η οποία ετοιμάζεται και πάλι να μας βάλει στους ανεβαστικούς ρυθμούς της.

Το δεκαήμερο της Αποκριάς πλησιάζει λοιπόν κι εμείς πρέπει να προγραμματιστούμε από τώρα, κλείνοντας μια θέση στα πιο hot αποκριάτικα πάρτι της πόλης!

Το μόνο που απομένει λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, ώστε να βρεις την πιο ευφάνταστη στολή, να τη φορέσεις μαζί με την καλύτερή σου διάθεση, και να δώσεις ραντεβού μόνο στα καλύτερα αποκριάτικα parties της πόλης!

Σημείωσέ τα, μαζί και τις ημερομηνίες τους:

Funraising – Totally 80s
Μια μουσικοχορευτική βραδιά παραγωγής FUNRAISING. Η αίθουσα ΤΡΑΚΑΣΟΛ μεταμορφώνεται σε παλιά ντισκοτέκ και μας περιμένει σε μια TOTALLY 80s βραδιά. Χορέψτε στους ρυθμούς του DJ George Seherlis, απολαύστε τις λιχουδιές στο δικο μας dinner και θυμηθείτε τις ικανότητες σας στα flipper και στα μηχανάκια στο Madness Arcade.
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 21.00. Εισιτήρια στο ACS Courier καιwww.tickethour.com.cy.

Ο χορός της Τρίτης
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό, στις 20.30, θα στηθεί το πιο τρελό πάρτι! Συγκεκριμένα το πάρτι αυτό πραγματοποιείει κάθε χρόνο ο Δήμος Λεμεσού, καλώντας μικρούς και μεγάλους, να έρθουν μασκαρεμένοι για ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό. Στο πλαίσιο του πάρτι διοργανώνονται μάλιστα διαγωνισμοί ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ με βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, καρναβαλι λεμεσος 2017, carnival, εκδηλωση, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2060 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2289 s // Total time: 2.4350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X