Milan Fashion Week 2013: Hair and Make up


Milan Fashion Week 2013: Hair and Make up

Το I love style σας παρουσιάζει τα 5 looks που ξεχώρισε στο Milan Fashion Week και σας παροτρύνει να τα υιοθετήσετε την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι  του 2013!

 

 

 

 

1. Ο οίκος Armani παρουσίασε τη συλλογή Emporio Armani υιοθετώντας wavy hair style και μακιγιάζ σε απόλυτα φυσικούς τόνους.

2. Το δίδυμο Dolce & Gabbana παρουσίασε τη σέξι πλευρά της γυναίκα με αρκετό χρώμα στα ρούχα ενώ το μακιγιάζ ήταν σε γήινες αποχρώσεις τόσο στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά. Τέλος, το μολύβι στο εσωτερικό του ματιού είναι κάτι το οποίο δεν συναντάμε πλέον τόσο συχνά!

3. Τα πορτοκαλο-κόκκινα χείλη και τo extreme hair look ήταν αυτά που ξεχωρίσαμε στη συλλογή της Miuccia Prada για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 η οποία παρουσίασε ρούχα χωρίς έντονα εμπριμέ και χρώματα.

4. Με ατημέλητο look στις άκριες των μαλλιών και με ρίζες πολύ λιπαρές σε συνδυασμό με ροζ-πορτοκαλί χείλια επέλεξε ο οίκος Missoni να παρουσιάσει τις girly δημιουργίες του.

5. Το αγαπημένο μας look ήταν αυτό του οίκου Gucci με σινιόν στη μέση χτένισμα και μακιγιάζ με bronzer ζυγωματικά, smoke eye και φυσικά χείλη!

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5099 s (234 Queries.) // Parse time: 0.7295 s // Total time: 3.2394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X