Tα 12 bar-resto που αγαπά η Λευκωσία


Tα 12 bar-resto που αγαπά η Λευκωσία

Δώσε ραντεβού σε ένα από τα καλύτερα bar-restaurant της πρωτεύσουσας για καλό φαγητό, κρασί και κοκτέιλ, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ

Είναι αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό trend στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου. Σε ένα bar/restaurant, θα πας για να φας καλό φαγητό αλλά θα μείνεις και πιο μετά για να απολαύσεις το ποτό σου, κρασί και φυσικά cocktail. Αυτά είναι τα αγαπημένα μας!

Banco Kitchen Bar
Άφιξη του περασμένου καλοκαιριού, με industrial-chic διακόσμηση, τσιμέντο, σιδεριές, μπαρ, χαμηλά και ψηλά τραπέζια. Από τα ηχεία, η mainstream και techno μουσική ανεβάζει τη διάθεση.
Resto: Σερβίρει διεθνή δημιουργική κουζίνα. Ένα από τα best seller είναι το φιλέτο σολομού με γλυκιά σάλτσα teriyaki, συνοδευμένο με κινόα και πουρέ σελινόριζας. (€13).
Bar: Οι bartender προτείνουν Banco Passion με κόκκινο κρασί, amaretto και σιρόπι βανίλιας (€7).
(22760100) Στασάνδρου και Μπουμπουλίνας 15, Δ-Κ 10.00-02.00.

Bastione
Κλασική αξία στην Πύλη Αμμοχώστου. Design εσωτερικός χώρος, με χαμηλά τραπέζια για φαγητό και επιβλητικό μπαρ, ενώ όλα τα λεφτά είναι η καλοκαιρινή αυλή και το εξωτερικό μπαρ.
Resto: Γεύσεις της δημιουργικής κουζίνας που αλλάζουν περίπου κάθε εξάμηνο. Για το χειμώνα, προτείνουμε το Όσομπούκο, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι σε σάλτσα από λαχανικά και πουρέ σελινόριζας (€21).
Bar: Από τη νέα λίστα των κοκτέιλ, ξεχωρίζει το Mulled Wine, ένα ζεστό ποτό με κόκκινο κρασί, κονιάκ, κανέλα, μπαχαρικά και χυμό πορτοκάλι (€9).
(22730025) Λεωφ. Αθηνάς 6, παλιά Λευκωσία, Τρ-Πεμ 19.00-01.00, Παρ-Σ 19.00-01.30.

Patio Cocktail & Tapas bar
Από τα ομορφότερα στέκια στην παλιά Λευκωσία. Στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο παλιό αρχοντικό με εσωτερική αυλή η οποία κλείνει με ειδικά τζάμια και γι' αυτό νιώθεις ολόχρονα πως βρίσκεσαι πάντα έξω. Αίσθηση προκαλούν τα πολύχρωμα καφασωτά παράθυρα που διακοσμούν τον τεράστιο εσωτερικό τοίχο. Φημισμένα είναι τα live events και οι βραδιές με DJ.
Resto: Η κουζίνα του είναι ισπανική, τύπου tapas με μεσογειακές πινελιές. Από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι το κοτόπουλο Κομπάδρες με βότανα (€8.50).
Bar: All-time hit cocktail είναι το Psychotherapy, με βότκα, passion fruit, and coffee liqueur και βανίλια (€9.50).
(22664488) Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία, Δ-Κ 19.00-02.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags bar-resto, go out, διασκεδαση, Λευκωσια, φαγητο, ποτο, bar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4353 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5981 s // Total time: 3.0335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X