Ο "μαγικός" καθρέφτης που φτιάχνει τις ατέλειές μας!


Ο "μαγικός" καθρέφτης που φτιάχνει τις ατέλειές μας!

Όταν η τεχνολογία συναντάει την ομορφιά

Η τεχνολογία δίνει στη βιομηχανία της ομορφιάς μία νέα προοπτική και μία πιο φρέσκια εκδοχή!

Στην έκθεση CES 2017 (Consumers Electronics Show), η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα, στο Las Vegas και συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα εκπροσώπων του κλάδου που ασχολούνται με την εξέλιξη αυτού, παρουσιάστηκαν διάφορα νέα προϊόντα.

Τα φετινά gadgets επιτρέπουν στους καταναλωτές να αυτο-εκπαιδευτούν σε θέματα αυτοθεραπείας στην ομορφιά που υπό κανονικές συνθήκες θα στρέφοντα σε γιατρούς ή επαγγελματίες. Επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας συστήματα αναλύουν τα προβλήματα, διορθώνουν τις ατέλειες, και διδάσκουν κατάλληλες τεχνικές, όπου όλα είναι εξατομικευμένα για τον εκάστοτε καταναλωτή.

Το HiMirror ήταν ένα από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν. Πρόκειται για έναν “έξυπνο” καθρέφτη, ο οποίος στοιχίζει 259 δολάρια και διαθέτει φωτισμό LED για μακιγιάζ για πέντε διαφορετικές περιβαλλοντικές ρυθμίσεις: θέα στο ηλιοβασίλεμα, ηλιόλουστη για εξωτερικούς χώρους, φωτεινό γραφείο, εμπορικό κέντρο ή σούπερ μάρκετ κα.

Προσφέρει μια εξατομικευμένη ανάλυση της επιδερμίδας σας. Η εξέταση εντοπίζει ατέλειες όπως βλάβη από τον ήλιο, τους πόρους, τις ρυτίδες, και κατόπιν συνιστά τα προϊόντα και τις συνήθειες για να διορθώσετε κάθε ελάττωμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος παρουσιάστηκε η Plus εκδοχή της προηγούμενης εφεύρεσης, η οποία μάλιστα έχει πάρει τιμητικό βραβείο στην κατηγορία Smart Home. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης αυξημένη μνήμη για να καταγράφει και να εντοπίζει τα αποτελέσματα ανάλυσης του δέρματός σας κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου.

Tags hiskin, καθρεφτης, ces 2017


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4909 s (228 Queries.) // Parse time: 2.9285 s // Total time: 5.4194 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X