Όλοι είμαστε ηγέτες


Όλοι είμαστε ηγέτες

Το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ηγέτες και καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στη ζωή μας, έμαθαν πάνω από 180 συμμετέχοντες του Coaching Workshop Cyprus την Κυριακή 5 Mαρτίου.

Το σεμινάριο διοργάνωσε η Global Academy of Coaching,  η μόνη διαπιστευμένη σχολή Coaching από την International Coach Federation, στην Κύπρο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Hilton Cyprus οι συμμετέχοντες, έμαθαν εργαλεία και στρατηγικές για να πάνε  την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο από την παγκοσμίου φήμης Life Coach και βραβευμένη μέντορα επιχειρηματικότητας Τζιλ Δούκα.

Η Τζιλ Δούκα μέσα από ασκήσεις κατάφερε να γίνουν οι συμμετέχοντες μια ομάδα, και τους υποστήριξε ώστε να βρουν τρόπους ώστε να κάνουν την διαφορά, να ακούν περισσότερο τους συνανθρώπους τους. Η κ. Δούκα ανέλυσε τι είναι το coaching, πώς μπορεί να μας βοηθήσει και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητες του Coach/Ηγέτη. 

Μίλησαν επίσης οι απόφοιτοι της Global Academy of Coaching, Έλενα Νικολαίδου, Ελεάνα Αγρότου, Πάρης Ελπιδοφόρου, Λήδα Σκορδέλη, Ξένια Κωνσταντίνου, Έλενα Μιχαήλ, Ελίνα Χριστοφίδου, Στέλιος Σάββα, Χρύσω Αγαπίου, Χάρης Αλεξάνδρου, Τάμαρα Γεωργιάδου, οι οποίοι ανέλυσαν πώς το coaching και οι σπουδές τους στην Global Academy of Coaching τους ωφέλησαν επαγγελματικά, στην οικογένειά τους και πώς έγιναν καλύτεροι άνθρωποι μέσα από την γνώση.

To Coaching Training της Global Academy of Coaching είναι το μοναδικό coaching training στην Κύπρο το οποίο είναι διαπιστευμένο από την International Coach Federation. Το Coaching Workshop Cyprus ήταν και η επίσημη έναρξη της πιστοποίησης του Global Academy of Coaching για το τμήμα που ξεκινάει 1 Απριλίου 2017. Μάθετε περισσότερα στο www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill douka, life coach


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8381 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5795 s // Total time: 3.4176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X