Το πάρτι για τα 15α γενέθλια του Time Out! [εικόνες]


Το πάρτι για τα 15α γενέθλια του Time Out! [εικόνες]

Ποιοι βρέθηκαν εκεί;

Το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, γιόρτασε τα 15χρονά του με ένα υπέροχο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 9 Μαρτίου, στο Skinny Fox, στη Λευκωσία.

Στο πάρτι παρευρέθηκε η ομάδα του Time Out, η οποία δουλεύει με όρεξη και πάθος καθημερινά προκειμένου να ανακαλύπτει για εσάς την Κύπρο! Τις εντυπώσεις “έκλεψε” η υπέροχη τούρτα που ετοιμάστηκε για τα γενέθλια του Time Out!

Η διευθύντρια των περιοδικών, Μαριλένα Ιεροδιακόνου εύχεται ότι το Time Out θα συνεχίσει να είναι τόσο δημιουργικό, πολύχρωμο και ψαγμένο και υπόσχεται ότι όλη η ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος να ανακαλύπτει την Κύπρο καθημερινά!

Αξίζει να σημειωθεί, πως το αναγνωστικό κοινό ανέδειξε το Time Out στην κορυφή των μηνιαίων περιοδικών της Κύπρου, με 75.540 αναγνώστες μέσο όρο κάθε μήνα και με ανοδική πορεία 18,4%, για όλο το 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας έρευνας αναγνωσιμότητας της RAI Consultants.

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου

Η Βαλεντίνα Αλεξάνδρου και η Θεώνη Παναγή

Ο Σπύρος Θεοκλή

Η Γιόλα Φιλίππου, η Μαριλένα Ιεροδιακόνου και η Μαρία Κυριάκου

Η Μαρία Κυριάκου, η Μαριλένα Ιεροδιακόνου, η Πόπη Βακή, η Βαλεντίνα Αλεξάνδρου, η Θεώνη Παναγή, ο Μιχάλης Χριστοδούλου, η Ξένια Τσιαμαντά και ο Σπύρος Θεοκλή

Tags time out, γενεθλια, πάρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3053 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8940 s // Total time: 3.1993 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X