Η Bourjois δίνει μια υγιή ώθηση στη λάμψη σας


Η Bourjois δίνει μια υγιή ώθηση στη λάμψη σας

Αντίο κούραση!

Με την φρέσκια, κρεμώδη υφή του, το Healthy Mix Foundation της Bourjois προσφέρει πάντα μια φωτεινή, λαμπερή χροιά με ένα φυσικό, θεϊκό ομοιόμορφο φινίρισμα.

Αυτό το foundation που αποκαλύπτει την αληθινή λάμψη, έχει ήδη τεράστια επιτυχία, γιατί βοηθά όλες εμάς τις γυναίκες να αναδείξουμε την ομορφιά μας, οποιοδήποτε τύπο δέρματος κι αν έχουμε.

Αυτές τις μέρες, το δέρμα υπόκειται σε βλάβες που προκαλούνται από τους εντατικούς ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής όλου του κόσμου. Το κουρασμένο, θαμπό δέρμα ζητά απεγνωσμένα μια υγιή δόση βιταμινών και ενέργειας!

Η φόρμουλα του νέου Healthy Mix Foundation είναι πραγματικά φρέσκια, κρεμώδης, ανάλαφρη, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, γι’ αυτό και την αισθάνεται τέλεια το δέρμα, δένει απόλυτα μαζί του και το αφήνει λείο και απαλό. Το δέρμα "αναπνέει εύκολα" και αποκτά ένα ευχάριστο αίσθημα γυμνού δέρματος, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ομοιόμορφο. Το μεταξένιο φινίρισμα του είναι σχεδόν αόρατο: δεν ξεχωρίζει, δεν διακρίνεται και ποτέ δεν δημιουργεί την αίσθηση του κέικ. Το ντελικάτο, λεπτό και υπέροχο άρωμα του αποκαλύπτει τις ίδιες αναζωογονητικές νότες, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, που  ξυπνούν όλες τις αισθήσεις.

Για να ολοκληρώσει την χρωματική παλέτα του Healthy Mix Foundation, η Bourjois προτείνει τώρα εννέα υπερ-φρέσκιες, φωτεινές αποχρώσεις για μια υγιή λάμψη για όλες τις περιστάσεις! Ανάμεσα στις νέες αποχρώσεις θα βρείτε το Νο 50 Rose Ivory (ροζ του ελεφαντοστού), το Νο 57 Bronze (απόχρωση του χαλκού) και το Νο 58 Caramel (απόχρωση της καραμέλας).

Επειδή το περίγραμμα των ματιών είναι η πρώτη ζώνη που αποκαλύπτει τις επιπτώσεις ακόμη και της παραμικρής κούρασης, η Bourjois προτείνει τώρα το Healthy Mix Concealer.

Τι υπάρχει μέσα στο σούπερ-μαλακό σωληνάριο/applicator; Μια φόρμουλα με λεπτόρρευστη, ελαφριά υφή που εξασφαλίζει ένα φυσικό, σχεδόν αόρατο φινίρισμα. Το μόνο ίχνος που αφήνει πίσω του είναι μια ξεχωριστή λάμψη: το δέρμα εμφανίζεται απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους και από κάθε ορατό ίχνος σκιάς ...

Το επανασχεδιασμένο μπουκαλάκι/σωληνάριο του με ένα έντονο κόκκινο καπάκι περιέχει μια φόρμουλα - με ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα - με συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση της λάμψη του περιγράμματος των ματιών:

  • Σφαιρικές πούδρες που θολώνουν, και αφήνουν ομαλή την επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, μ’ ένα μεταξένιο τελείωμα ...
  • Ανάλαφρες χρωστικές που αντανακλούν το φως και χαρίζουν άμεση λάμψη και ένα σχεδόν αόρατο φινίρισμα.

Το νέο Healthy Mix Concealer αναμιγνύεται τέλεια με το δέρμα και διαγράφει τα ορατά σημάδια της κούρασης, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και ενεργοποιεί το περίγραμμα των ματιών σε ένα μόνο βήμα. Θα το βρείτε σε τρεις λαμπερές αποχρώσεις.

Tags Bourjois, Healthy Mix foundation, Healthy Mix concealer, προσωπο, φον ντε τεν, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, Ομορφια, beauty, face, FOUNDATION, CONCEALER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2247 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3605 s // Total time: 2.5852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X