Τα 5 μεγάλα αθλητικά event της εποχής


Τα 5 μεγάλα αθλητικά event της εποχής

Tα αθλητικά γεγονότα που θα βάλουν την Κύπρο στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι!

Βγάζουμε το καλεντάρι των μεγάλων δρομικών και όχι μόνο αγώνων της άνοιξης σε ολόκληρη την Κύπρο και ετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρακολουθήσουμε τους αγώνες, να γίνουμε εθελοντές και γιατί όχι και να συμμετέχουμε -αν και αυτό προϋποθέτει μεγάλη προετοιμασία!

Εξάλλου, η άνοιξη και ο καταγάλανος ουρανός από ό,τι υπολογίζουμε θα είναι σύμμαχοί μας, για κάθε είδους συμμετοχή.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ
Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται φέτος για 11η συνεχή φορά, με μια μεγάλη καινοτμία. Γίνεται διήμερος. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Μαρτίου 2017, με στόχο να προσφέρει σε όλους τους διαγωνιζόμενους, και των δύο ημερών, τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε έναν από τους ομορφότερους Μαραθωνίους της Ευρώπης.
Με 13.000 δρομείς το 2016 ο Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ ήταν η αθλητική διοργάνωση με τη μαζικότερη συμμετοχή που έγινε ποτέ στην Κύπρο αλλά και ένας από τους πιο μεγάλους μαραθωνίους στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για αγώνα πιστοποιημένο από την AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων και Δρόμων Αντοχών) που αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.
Πλέον το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης αναβαθμίζεται δεόντως, με στόχο την προσέλκυση αθλητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα επιδιώξουν στο Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ να πετύχουν μια καλή επίδοση.
Η επίπεδη διαδρομή του αγώνα σε συνδυασμό με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν το Μάρτιο, ευνοούν την επίτευξη καλών χρόνων. Η εκκίνηση του Μαραθωνίου, αλλά και των υπόλοιπων δρόμων την Κυριακή, 19 Μαρτίου θα δοθεί στις 7:00πμ. Υπάρχουν έξτρα μπόνους για αθλητές που θα σπάσουν το ρεκόρ διαδρομής.
Με βάση τα νέα δεδομένα, το Σάββατο, 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ (09.00) και ο Andrey & Julia Dashin's Foundation 1χλμ. Παιδικός Δρόμος (11.00), ενώ την Κυριακή θα γίνουν Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

Σάββατο - 18 Μαρτίου:
(9:00 - 18:00) τα γραφεία Εγγραφής
(9:00) PrimeTel 5ΧΛΜ Εταιρικός Δρόμος
(11:00) Andrey & Julia Dashin's Foundation 1ΧΛΜ Παιδικός Δρόμος
(12:00 - 16:00) Petrolina Δρόμος Ενεργειας @ Sponsors Village
(17:00 - εώς αργά) Pasta Party @ Sponsors Village

Κυριακή - 19η Μαρτίου
(7:00) Μαραθώνιος, Μισός Μαραθώνιος, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 10ΧΛΜ Δρόμος Ενέργειας και 5ΧΛΜ Ατομικός Δρόμος
(8:00 - 22:00) Guaba - ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ - After Party

Πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα στο www.limassolmarathon.com.

PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge
Για 6η συνεχή χρονιά το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου διοργανώνουν τον αγώνα PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge, στις 23 Απριλίου 2017, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου. Ο αγώνας στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής σε όλες τις ηλικίες, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags διασκεδαση, εκδηλωσεις, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0178 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3337 s // Total time: 2.3516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X