AboutPets 2017: Mια έκθεση με απόλυτους πρωταγωνιστές τα ζώα συντροφιάς


AboutPets 2017: Mια έκθεση με απόλυτους πρωταγωνιστές τα ζώα συντροφιάς

Η πρώτη δημιουργική συνάντηση επαγγελματιών, εθελοντών, κηδεμόνων και φίλων των ζώων συντροφιάς στην Κύπρο

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη, είστε όλοι καλεσμένοι στη μεγαλύτερη έκθεση για ζώα συντροφιάς που έγινε ποτέ στην Κύπρο, AboutPets, που θα πραγμαοποιηθεί στο Hilton Park Nicosia. Η έκθεση AboutPets 2017 αφορά τους καλύτερούς μας φίλους, τα κατοικίδια, και την ευζωία τους, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της υπεύθυνης κηδεμονίας.

Η δημιουργική αυτή συνάντηση φιλοδοξεί να ενώσει υπό τη σκέπη της όλους τους ζωόφιλους, όλους εσάς, που η αγάπη σας για τα κατοικίδια παραμένει αδιαπραγμάτευτη, ανεξαρτήτου συνθηκών. Άλλωστε, λένε, πως καλύτερος ψυχοθεραπευτής είναι η αγκαλιά ενός ζώου. Σκυλάκια, γατάκια, πτηνά, ερπετά, ενυδρείο βελτιώνουν τη ζωή μας με την παρουσία τους και προσμένουν μοναχά στη φροντίδα και την αγάπη μας. Αγάπη, η οποία για να προσφερθεί απαιτείται πρωτίστως γνώση και φυσικά διάθεση για προσφορά. Με αυτή τη γνώση στοχεύει να σας εξοπλίσει η έκθεση AboutPets, που θα πραγματοποιηθεί από 1 ως 2 Απριλίου στο Hilton Park Nicosia.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια συνάντηση τέτοιας εμβέλειας, η οποία καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωοφιλίας, στην Κύπρο. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags AboutPets 2017: μια έκθεση με απόλυτους πρωταγωνιστές τα ζώα συντροφιάς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1012 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3237 s // Total time: 3.4249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X