Εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη! Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία αντιμετωπίζουν Κυριάκου και Αρναούτη


Εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη! Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία αντιμετωπίζουν Κυριάκου και Αρναούτη

Τι οδήγησε τον εισαγγελέα σε αυτή την απόφαση

Είχαμε πολύ καιρό να διαβάσουμε εξελίξεις για την υπόθεση που συγκλόνισε τον πανελλήνιο κι όχι μόνο.
Σήμερα, όλα τα site γράφουν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο και μάλιστα τονίζουν πως τα δυο κορίτσια είναι ύποπτες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευφορκία.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά από ένα χρόνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τις δύο κοπέλες που ήταν στο τζιπ του τραγουδιστή, την Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Φρόσω για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Η φωτογραφία από την πρώτη κοινή τους έξοδο μετά το τροχαίο

Οι δύο κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν, ενώ ο εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, για το οποίο, αν και στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι είναι αγνώστου προσώπου, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποφαίνεται ότι οι 5 από τους 17 τύπους του είναι ίδιοι με της Φρόσως.

Τέλος, με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή La Biri Biri, μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει λάβει κλήση για απολογία, ενώ η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, θα συναντηθεί εντός των ημερών με τον δικηγόρο της οικογένειας, Χαράλαμπο Λυκούδη, για να κανονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Tags Παντελής Παντελίδης, μινα αρναουτη, ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1622 s (227 Queries.) // Parse time: 2.2896 s // Total time: 4.4518 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X