Από την ομάδα των \"διασήμων\"
Οι παίκτες του Survivor, απασχολούν έντονα τα media τόσο για τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης όσο και για την προσωπική τους ζωή.
Το peoplegreece.com έφερε στο προσκήνιο δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη από το παρελθόν, όπου σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του, είχε χειροδικήσει σε πρώην συντρόφους του.
Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Διέρρευσε ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: “Έχει συμβεί με δύο διαφορετικές συντρόφους μου. Με μία από αυτές, είχαμε χωρίσει, αλλά βρισκόμαστε στα μέσα μιας παράστασης. Ξέσπασε ένα καβγάς μεταξύ μας, με κλότσησε σαν να ήμουν γαϊδούρι και η αυτόματη αντίδρασή μου ήταν να τη χαστουκίσω. Την πρώτη φορά, η αιτία που το προκάλεσε ήταν χαζή. Είχαμε γυρίσει μεθυσμένοι σπίτι με τη σύντροφό μου και μου έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας. Είναι από εκείνες τις σκηνές που στις έξι η ώρα το πρωί, ένα ζευγάρι ουρλιάζει στον όροφο μιας πολυκατοικίας”.
