Σόφη Πασχάλη: Τα 5 εξώφυλλα, η νέα ζωή μετά το "Survivor" και οι δεκάδες προτάσεις που δέχεται


Σόφη Πασχάλη: Τα 5 εξώφυλλα, η νέα ζωή μετά το "Survivor" και οι δεκάδες προτάσεις που δέχεται

Απίστευτα αυτά που της συμβαίνουν μετά την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο

Άλλοι πήγαν για το έπαθλο των 100.000 ευρώ και άλλοι για την προβολή που θα έχουν μετά το τέλος του παιχνιδιού που αυτό εννοείται θα τους αφήσει και πολλά ευρώ ως ανταμοιβή.

Διαβάστε επίσης: Το πολύ δύσκολο αγώνισμα στο αποψινό επεισόδιο και ο σοβαρός τραυματισμός παίκτριας

Όπως μας ενημερώνει ο Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr, χθες υπήρξε εσωτερική σύγκρουση στον Σκάϊ με την γυμνάστρια να βγαίνει στην εκπομπή του Μπογδάνου και έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής να διαμαρτύρεται άνωθεν πως πρώτα έπρεπε να βγει στην ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού και μετά οπουδήποτε αλλού.

Διαβάστε επίσης: Ο προπονητής της Αγίας Νάπας μίλησε για την μεταγραφή Αγγελόπουλου: "Ήταν καλός παίκτης αλλά…"

Την έβγαλε λοιπόν για λίγο χθες ενώ σήμερα αναμένεται η κυρίως εμφάνιση με τα τρέϊλερ να προαναγγέλουν πως η Πασχάλη θα μιλήσει για το τι πραγματικά έγινε με τον Αγγελόπουλο. Πέραν αυτού η Σόφη έχει ήδη κλείσει 5 εξώφυλλα περιοδικών, έχει δεχθεί πάνω από 20 προτάσεις για εμφανίσεις σε clubs εκτός Αθηνών, θα λανσάρει εκ νέου πρόγραμμα yoga ενώ έχει πρόταση για συνεργασία και με εταιρία ρούχων. Αυτό θα πει λοιπόν "επιτυχία" στο "Survivor" ειδικά για πρόσωπα της Ελληνικής showbiz που μέχρι και πριν μερικούς μήνες έπαιζαν στα "ψιλά". Πόσο θα διαρκέσει; Η διαδικασία "από την παραγωγή στην κατανάλωση" πριν μια δεκαετία για τους παίκτες των ριάλιτι διαρκούσε από 6 μήνες μέχρι δύο χρόνια. Τώρα σίγουρα η ημερομηνία λήξης "Διάσημων" και "Μαχητών" θα είναι πολύ πιο σύντομη. Πάρτε παράδειγμα την Καλλέργη και τον Γουίλι…

 

Tags σοφη πασχαλη, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1193 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3448 s // Total time: 3.4640 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X