WET: solo performance


WET: solo performance

Εαυτός. Νερό. Σώμα. Παιχνίδι. Μια αλλιώτικη παράσταση.

Το WET είναι ένα παιχνίδι με το νερό. Ένα παιχνίδι που ταξιδεύει το σώμα σε μια ανάμνηση. Ένα παιχνίδι που επιτρέπει στο σώμα να απολαύσει, να χαρεί, να δοκιμάσει, να παίξει, να βρεχτεί. Ένα παιχνίδι που καλύπτει το γυμνό σώμα με νερό.

Το στεγνό σώμα γίνεται βρεγμένο. Ένα βρεγμένο σώμα που αποτελείται από νερό.

Χορογραφία – ερμηνεία: Πέτρος Κονναρής

Δραματουργία: Χρήστος Πολυμενάκος

Κοστούμι: Κατερίνα Τάκκα

Info: Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, Αίθουσα Καστελλιώτισσα, Αγίου Μάρωνα, Πύλη Πάφου, Παλαιά Λευκωσία. Εισιτήριο: 5 ευρώ, Διάρκεια: 30’ , Πληροφορίες/Κρατήσεις: 99439088. Η παράσταση περιέχει γυμνό. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 17, χωρίς τη συνοδεία ενήλικου.

Πέτρος Κονναρής

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας από το τμήμα Χορού το 2011 και κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών και Στατιστικής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2012 επιλέχτηκε για να συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφίας DanceWeb 2012 στο φεστιβάλ ImpulsTanz στην Βιέννη. Τα προηγούμενα χρόνια έχει συνεργαστεί με τις ομάδες .pelma.lia.haraki, Selas Dance Company, Ασώματες Δυνάμεις, Ομάδα Πέντε και με τους Χρήστο Πολυμενάκο, Χριστίνα Πατσαλή και Nimrod Freed.

Χρήστος Πολυμενάκος

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Διομήδης Φωτιάδης» και κάτοχος μεταπτυχιακού με διάκριση στο Performance Writing από το Dartington College of Arts /Falmouth University με υποτροφία από το Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού της Ελλάδας. Έχει εργαστεί ως performance writer, ερμηνευτής, δραματουργός, δημοσιογράφος σύγχρονου χορού, δάσκαλος δραματουργίας, αυτοσχεδιασμού, συγγραφής, υποκριτικής και κίνησης για ηθοποιούς και ως μέλος της επιτροπής επιχορηγήσεων χορού και υπεύθυνος της χαρτογράφησης των ομάδων χορού στο Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού της Ελλάδας. Δημιουργίες, εργαστήρια και άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Φινλανδία, τη Σλοβενία, τη Γαλλία και αλλού. Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του VERAMàND STUDIO(www.veramandstudio.com).

Ο Πέτρος και ο Χρήστος γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου χορογραφικής έρευνας για ντουέτα με εμψυχώτρια την Ταμπέα Μάρτιν, σε διοργάνωση της Στέγης Σύγχρονου Χορού Λεμεσού. Η πρώτη αυτή συνεργασία τους παρουσιάστηκε με τον τίτλο «Π.Χ.» στο πλαίσιο του OPEN HOUSE dance & performance festival τον Οκτώβρη του 2011.

Tags veramand studio, χρηστος πολυμενακος, σεμιναρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8353 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2938 s // Total time: 3.1291 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X