Νέα Η&Μ ανοιξιάτικη παιδική προσφορά


Νέα Η&Μ ανοιξιάτικη παιδική προσφορά

Ανακαλύψτε τη συλλογή της Katie Scott!

Η ανοιξιάτικη διάθεση ανεβαίνει και η H&M υποδέχεται την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου με απίθανες προσφορές για τους μικρούς μας φίλους.

Η καινούργια ανοιξιάτικη συλλογή H&M Kids έρχεται διαθέσιμη από τις 30/03 στο κατάστημα της H&M στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία και σχεδιάστηκε για να προσφέρει τόσο έμπνευση όσο και αναρίθμητες οικονομικές εναλλακτικές για τους γονείς, που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο των αγοριών και των κοριτσιών σας μοντέρνο και μοναδικό!

Τόσο μοναδικό, όσο και το ξεχωριστό στυλ της Katie Scott, η οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την H&M για να υπογράψει με καλλιτεχνικά prints εμπνευσμένα από το ζωικό και θαλάσσιο βασίλειο, t-shirts, πλεκτές ζακέτες και τζάκετ, σορτς, κολάν και φορέματα, που θα μπορείτε να αγοράσετε σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές από 9,99€ μέχρι 19,99€.

Παράλληλα με τα ιδιαίτερα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της διάσημης Βρετανίδας εικονογράφου, μπορείτε να ανακαλύψετε σε μοναδική προσφορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τα παιδιά, πραγματοποιώντας τις αγορές σας εύκολα και συνδυάζοντας μπλούζα+παντελόνι ή μπλούζα+φούστα, μόνο με 9,99€.

Οι επιλογές, όμως, δεν σταματούν εδώ! Πιστή στην οικολογική της συνείδηση, η H&M σας καλεί να αναζητήσετε στο παιδικό τμήμα τις πράσινες ετικέτες 3FOR2 στα απαλά και άνετα ρούχα της Conscious καμπάνιας, φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι και άλλα αειφόρα υλικά της συλλογή, για μωρά και παιδιά μέχρι 10 ετών.

Καλωσορίστε την άνοιξη με τον πιο fashionable και οικονομικό τρόπο, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Tags Η&Μ, άνοιξη, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3958 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3957 s // Total time: 3.7915 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X