Ένα σπουδαίο γαστρονομικό φεστιβάλ επιστρέφει


Ένα σπουδαίο γαστρονομικό φεστιβάλ επιστρέφει

Πολλά αστέρια Michelin θα παρελάσουν στο υπέροχο Sani Gourmet 2017 \"Rising Stars Part two\"

Νέοι, ανερχόμενοι και προσφάτως βραβευμένοι με ένα αστέρι Michelin chef, το ταλέντο των οποίων έχει ανατείλει στο διεθνές γαστρονομικό τοπίο, θα βρεθούν στο προσκήνιο στο φετινό Sani Gourmet, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 27 Ιουνίου 2017.

Συνεχίζοντας την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Rising Stars - Α Taste of Future”, τα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort (Water, Ντομάτα, Katsu, Byblos Caviar και Asian) θα φιλοξενήσουν για ακόμα μία φορά ταλαντούχους chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο 12ο Sani Gourmet, την παγκοσμίου φήμης ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, που και φέτος είναι αφιερωμένη στην προώθηση νέων chef, οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους αστεριού Michelin, αλλά και ανερχόμενων συναδέλφων τους που αναμένεται να λάμψουν σύντομα στο χώρο. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus. 

Tags Rising Stars Part two, γαστρονομικό φεστιβάλ, food news, go out, φεστιβαλ γαστρονομια, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, φεστιβάλ, festival, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4989 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6733 s // Total time: 3.1722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X