Βίκυ Χατζηβασιλείου: Βόμβα στην προσωπική της ζωή!


Βίκυ Χατζηβασιλείου: Βόμβα στην προσωπική της ζωή!

Χωρίζει μετά από 25 χρόνια σχέσης

Κακά τα νέα (αν ισχύουν) για την παρουσιάστρια του "Πάμε πακέτο" αφού φήμες την θέλουν να χωρίζει με τον  σύζυγό της, Γιάννη Ακκά.
Το ζευγάρι είναι μαζί 25 χρόνια και απέκτησες δυο γιους, τον Χρήστο και τον Ορέστη. Πληροφορίες του περιοδικού Ciao από πηγές του πολύ κοντινού τους περιβάλλοντος λένε ότι βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πόσταρε για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία της στο instagram!

Όπως μεταφέρουν οι άνθρωποι που ξέρουν τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι, τα όποια προβλήματα υπήρχαν στη σχέση του ζευγαριού, οξύνθηκαν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σταδιακά καθώς ο Γιάννης Ακκάς αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, συνέπειες που ήταν πολλές και σημαντικές.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη-βόμβα της Χατζηβασιλείου. Φεύγει από τον Alpha;

Την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα. Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωσε και πλέον το ζευγάρι μοιραζόταν ελάχιστο κοινό χρόνο και ακόμα λιγότερες κοινές δραστηριότητες. Τίποτα δεν θεωρείται, βέβαιο, σε σχέση με το μέλλον του γάμους τους, πάντως, καθώς οι δύο τους δεν φαίνεται να έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις, προχωρώντας επί του παρόντος απλώς σε παράλληλους δρόμους, με ελάχιστα σημεία τομής.
 

Tags βικυ χατζηβασιλειου, Γιάννης Ακκάς, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6096 s (248 Queries.) // Parse time: 1.7328 s // Total time: 4.3424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X