Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τις ψήφους σε Χρανιώτη και Αγγελόπουλου που δεν προσμετρήθηκαν!


Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τις ψήφους σε Χρανιώτη και Αγγελόπουλου που δεν προσμετρήθηκαν!

Τι συνέβη και θα γίνει;

Το βράδυ της Κυριακής, 9 Απριλίου, παρακολουθήσαμε ένα ακόμα επεισόδιο Survivor, όπου στο συμβούλιο του νησιού, η ομάδα των “διασήμων”  ψήφισαν προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ποια πρώην παίκτρια πανηγύριζε μετά που η Ειρήνη πρότεινε το Χανταμπάκη για αποχώρηση

Χαμός έγινε στα social media αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με δεκάδες κόσμο να δίνει τις θετικές του ψήφους προς τον Αγγελόπουλο και τον Χρανιώτη προκειμένου να αποχωρήσει ο Χανταμπάκης καθώς δεν είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού, όσον αφορά στη συμπεριφορά του. Αρκετοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν μέσω social media πως οι ψήφοι τους δεν προσμετρήθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Αυτό που όλοι περίμεναν συμβαίνει σε δύο εβδομάδες

Ο ΣΚΑΙ, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, για το εν λόγω περιστατικό, λέγοντας: “Εκ παραδρομής η εταιρεία που έχει αναλάβει την ψηφοφορία για την αποχώρηση του παίκτη στο Survivor, έστειλε μήνυμα ότι είναι εκπρόθεσμοι οι συγκεκριμένοι τηλεθεατές. Όλο αυτό κράτησε μόνο 1,5 λεπτό και στην συνέχεια διορθώθηκε. Όλος ο κόσμος που ψήφισε Αγγελόπουλο ή Χρανιώτη οι ψήφοι τους προσμετρήθηκαν κανονικά και ας τους έστειλε μήνυμα η εταιρεία ότι έληξε η ψηφοφορία”.

Tags survivor, υποψηφιοι, αποχωρηση, Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, γιώργος χρανιώτης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9201 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4118 s // Total time: 3.3319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X