Κούλλης & Ονόφρη Παύλου: Λίγο πριν γίνουν γονείς μιλούν για όλα


Κούλλης & Ονόφρη Παύλου: Λίγο πριν γίνουν γονείς μιλούν για όλα

Ανυπομονούν να κρατήσουν αγκαλιά το παιδάκι τους

"Είναι ότι πιο όμορφο μας έχει συμβεί" λένε και οι δύο στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το περιοδικό "ΟΚ!". Ο Κούλλης και η Ονόφρη Παύλου λίγο πριν να γίνουν γονείς μιλάνει για όλα. 

Πώς νιώθετε που σε λίγες µέρες θα κρατάτε στην αγκαλιά σας τον καρπό του έρωτά σας;
Ανυποµονούµε πολύ να γίνουµε γονείς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για µας και είµαστε πολύ χαρούµενοι που σε λίγο διάστηµα θα έχουµε το αγοράκι µας στη ζωή µας.

Έχετε αγωνία;
Βεβαίως υπάρχει αγωνία και ανυποµονησία για να ζήσουµε όλο αυτό που έρχεται για πρώτη φόρα.

Ετοιµάσατε το δωµάτιο του µπέµπη;
Το ετοιµάσαµε εδώ και καιρό, από προσµονή περισσότερο.

Κούλλη πως νιώθεις που θα γίνεις πατέρας; Είσαι έτοιµος για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής σου;
Νοµίζω είµαι γεννηµένος για να γίνω πατέρας. Έχω προετοιµαστεί όσο µπορώ ψυχολογικά, τώρα το τι θα ακολουθήσει είναι άγνωστο αλλά ανυποµονώ να το ζήσω.

Ονόφρη θεωρείς ότι ο Κούλλης θα είναι "χαζοµπαµπάς";
Αυτό είναι το µόνο σίγουρο. Ο Κούλλης πραγµατικά είναι γεννηµένος για να αποκτήσει οικογένεια και είναι έτοιµος όσο πότε. Θα είναι χαζοµπαµπάς µε όλη την έννοια της λέξης και είµαι πολύ χαρούµενη γι' αυτό.

Ποιες "απαιτήσεις" είχε η Ονόφρη κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης της;
Ευτυχώς η Ονόφρη δεν είχε καθόλου συµπτώµατα, ούτε αναγούλες, ούτε ιδιοτροπίες. Μπορώ να πω ότι πέρασε µια πολύ ήρεµη περίοδο κατά την εγκυµοσύνη της. Δεν ήταν καθόλου απαιτητική. Μόνο δυο φορές ζήτησε κρέπα την οποία έσπευσα να φέρω το συντοµότερο.

Πώς ανακοίνωσες στον Κούλλη ότι περιµένεις παιδί;
Το ανακαλύψαµε µαζί γιατί είχα καθυστέρηση. Ο Κούλλης είχε πάει φαρµακείο για να αγοράσει ένα τεστ και ήµασταν µαζί όταν είδαµε το αποτέλεσµα.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή του;
Με αγκάλιασε συγκινηµένος και µε βουρκωµένα µάτια µου είπε ότι είναι η µεγαλύτερη ευτυχία που έζησε ποτέ.

Ο ερχοµός του µωρού ήταν στα άµεσα σχέδιά σας;
Ήταν στα σχέδιά µας να µείνω έγκυος µετά το γάµο όχι όµως αµέσως. Το ότι έµεινα έγκυος µετά από έξι µήνες γάµου ήταν το ιδανικότερο για µας.

Έχετε σκεφτεί ποιο όνοµα θα του δώσετε και ποιος θα το βαφτίσει;
Το όνοµά του θα είναι Παύλος ως ένδειξη εκτίµησης στο πρόσωπο του πατέρα του Κούλλη και νονά θα είναι η αδερφή µου.

Θα ήθελες ο γιος σου να µυηθεί στον κόσµο του ποδοσφαίρου;
Για να είµαι ειλικρινής, τα τελευταία χρόνια µε όλα αυτά που ακούγονται και γίνονται µε τα στηµένα παιχνίδια έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Όσο και να θέλουµε να κρυφτούµε πίσω από το δάχτυλό µας και να λέµε ότι αυτά είναι µόνο φήµες, εντούτοις είναι όλα όσα έχουν καταστρέψει τον υγιή ανταγωνισµό. Έχει χαθεί ο ροµαντισµός του αθλήµατος, έχουν αλλοιώσει την οµορφιά αυτού του αθλήµατος και αυτό είναι κάτι που µε προβληµατίζει ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια στη δική µου καριέρα. Στο ποδόσφαιρο πλέον έχουν µπει πολλές άλλες προτεραιότητες εκτός από την αγνή αγάπη για το άθληµα, αλλά και την πρόοδό του, τα κριτήρια που λαµβάνονται υπόψη για την επιλογή των παικτών, των προπονητών κ.λπ. Είναι στοχευόµενα και φιλτραρισµένα µε προσωπικούς απώτερους σκοπούς.

Κούλλη ακούγεσαι αρκετά προβληµατισµένος και στεναχωρηµένος, γιατί;
Είναι αλήθεια ότι τον προβληµατισµό µου, πιστεύω  ότι τον έχουν όλοι αυτοί που αγαπούν αγνά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχαµε στο κυπριακό ποδόσφαιρο και άλλους ανθρώπους όπως τον κ. Καραπατακη, την οικογένεια Λευκαρίτη, τον κ. Κίρζη και άλλους όπως αυτούς, που αγαπούν την οµάδα τους χωρίς απώτερους σκοπούς και προσπαθούν να µεγαλώσουν το σωµατείο τους. Πρέπει επιτέλους να προστατέψουν το άθληµα και περισσότερο τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Υπάρχει αρκετό ταλέντο και από ποδοσφαιριστές αλλά και από προπονητές. Συνέχεια κάνουµε κριτική στους εκάστοτε προπονητές των εθνικών οµάδων και ότι η εθνική αποτυγχάνει και κάνεις δεν βλέπει ότι όσο δεν επενδύουν στους Κύπριους η εθνική οµάδα δεν θα πέτυχει πότε.

Μετά από τόσα χρόνια σχέσης τρέφετε τα ίδια συναισθήµατα ο ένας για τον άλλο;
Είµαστε µαζί 12 χρόνια και τα συναισθήµατα είναι πιο δυνατά όσο περνά ο καιρός και για τους δυο. Το παιδί θα µας ολοκληρώσει. Έχουµε κάνει τα πάντα µε σωστή χρονική σειρά. Σέβεται ο ένας τον άλλο και η αγάπη δυναµώνει µέρα µε την ηµέρα.

Τι είναι αυτό που κρατά δυνατό τον έρωτά σας;
Η αγάπη, ο σεβασµός, η αλληλοκατανόηση, η στήριξη και το πάθος µας να ζούµε τη ζωή µας στο µέγιστο, κάτι που µας ανανεώνει.

Τι είναι εκείνο που λατρεύετε ο ένας στον άλλον;
Ονόφρη: Το πάθος για τη δουλειά του, την αγάπη του για την οικογένειά του και για τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν, την αισιοδοξία του, τη φιλοδοξία του και την ηθική του.
Κούλλης: Τον δυναµισµό της, το ήθος της, την ευφυία της και το ότι είναι µια παραδοσιακή, µοντέρνα ιδανική γυναίκα για οικογένεια.

Ποιος είναι ο «αρχηγός» του σπιτιού;
Ονόφρη.: Ο Κούλλης λαµβάνει τις κρίσιµες αποφάσεις όµως ό,τι αφορά στο σπίτι αρχηγός είµαι εγώ.

Λόγω της δουλειάς του Κούλλη και τις ποδοσφαιρικές του δραστηριότητες βοηθά στις δουλειές του σπιτιού;
Ασχολείται µε πολύ λίγες δουλειές όταν του πω για πολλοστή φορά.

Από ό,τι γνωρίζω ο Κούλλης µαγειρεύει. Ποια είναι η σπεσιαλιτέ του;
Σπιτική πίτσα.

Από ό,τι γνωρίζω Κούλλη εκτός από την προπονητική µε την οποία σκέφτεσαι να ασχοληθείς, σπουδάζεις και οικονοµικά. Ποια είναι τα µελλοντικά σου σχέδια;
Ναι όσον αφορά στο πτυχίο µου, αποµένει ένας χρόνος να αποφοιτήσω από το τµήµα οικονοµικών, επιστηµών και διοίκησης στο Ανοικτό Πανεπιστήµιο Κύπρου και έχω άµεσα πλάνα να αξιοποιήσω το πτυχίο µου επενδύοντας στην πόλη µου, τη Λάρνακα. Θεωρώ ότι δέχτηκα αγάπη τόσα χρόνια από αυτή και ήρθε ο καιρός να της δώσω κάτι πίσω.

Είσαι ευχαριστηµένος από την πορεία της ποδοσφαιρικής σου καριέρας;
Ό,τι κάνω στη ζωή µου το κάνω µε πάθος και πολύ ροµαντισµό. Πιστεύω ότι έχω κάνει λανθασµένες επιλογές, αλλά δεν µετανιώνω γιατί έχω βιώσει πολλές χαρές αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Μέσα στον αθλητισµό αυτό είναι φυσιολογικό. Έχω πετύχει αρκετά και σηµαντικά πράγµατα, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι θα µπορούσα να φτάσω πιο ψηλά και να κάνω ακόµα περισσότερα.

Tags κουλλης παυλου, ονοφρη παυλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4929 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3458 s // Total time: 2.8388 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X